6mm titanstång

6mm titanstång
chatta nu
Produktinformation

Tio egenskaper hos titanstång:


1. Låg densitet, högre än styrka

Densiteten för titan är 4,51 g / cm3, högre än aluminium men lägre än stål, koppar och nickel.


2. Korrosionsbeständighet

6mm Titanium Rod är en mycket aktiv metallstång. Den har en låg jämviktspotential och en hög termodynamisk korrosionstendens i mediet. Men i själva verket är titan i oxidation, neutral och svag reducerbarhet och andra media mycket stabil, korrosionsbeständighet. Detta beror på att titan och syre har en stark förtätningskraft, i syreinnehållande luft eller medium, bildar ytan på titan en tät, stark vidhäftning och en inert oxidfilm för att skydda titanmatrisen från korrosion. Även på grund av mekaniskt slitage kan det återställa sig själv eller återställa. Detta indikerar att titan är en metall med en stark passiveringstendens, och titanoxidfilmer med en medeltemperatur under 315 ° C har bibehållit denna egenskap.


För att öka korrosionsbeständigheten hos titan utvecklades ytbehandlingstekniker såsom oxidation, elektroplätering, plasmasprutning, jonnitrering, jonimplantation och laserbehandling för att öka skyddet av titanoxidfilm och uppnå den förväntade korrosionsbeständigheten. För att tillgodose behoven hos metallmaterial såsom svavelsyra, saltsyra, metylaminlösning, högtemperatur våtklorid och klorid med hög temperatur, var en serie korrosionsbeständiga titanlegeringar såsom titan-molybden, titan-palladium och titan-nickel tagit fram. Gjutning av titan är tillverkad av titan 32 molybdenlegering. Ti-0,3 molybden-0,8 nickellegering eller ti-0,2 palladiumlegering används lokalt i miljön där sprickkorrosion eller grop ofta uppstår och god effektivitet erhålls.


3. Bra värmebeständighet

Den nya 6mm titanstången kan användas på 600 ℃ eller högre under lång tid.


4. Bra låg temperaturbeständighet

Titanlegering TA7 (ti-5 al-2,5sn), TC 4 (ti-6 al-4v) och ti-2,5 zr-1,5 Mo är representativa för lågtemperatur-titanlegeringar. Deras styrka ökar med temperatursänkningen, men deras plasticitet förändras lite. Vid den låga temperaturen -196-253 ℃ bibehåller den god duktilitet och seghet och undviker den kalla sprödheten hos metall. Det är ett idealiskt material för kryogena fartyg, lagringstankar och annan utrustning.


5. Bra antidämpande prestanda

Jämfört med stål och koppar har titan en längre vibrationsdämpningstid när den utsätts för mekanisk och elektrisk vibration. Denna egenskap av titan kan användas som stämgaffel, vibrationselement i pulverisator och vibrerande film för ljudhögtalare.


6. Ingen magnetism och förorening

Titan är en icke-magnetisk metall som inte kommer att magnetiseras i ett stort magnetfält. Det har ingen förorening och god kompatibilitet med mänskliga vävnader och blod.


7. Draghållfasthet är nära dess avkastningsstyrka

Denna egenskap indikerar att avkastningsstyrkan för titan är högre än den för (draghållfasthet / sträckgräns), vilket indikerar att plastdeformationen av titanmetall i formningsprocessen är dålig. Förhållandet mellan utbytesgrad och elastisk titanmodul är stort, vilket gör titanelastiskt i formningsprocessen.


8. Bra värmeöverföringsprestanda

Även om den termiska konduktiviteten för titanmetall är lägre än kolstål och koppar, kan dess väggtjocklek minskas kraftigt på grund av dess utmärkta korrosionsbeständighet. Värmeöverföringen mellan ytan och ångan är i form av droppkondensation, vilket minskar värmegruppen. Om kylning utförs på ytan kan värmegruppen också minskas. På grund av frånvaron på skala på ytan kan titanens värmeöverföringsförmåga ökas avsevärt.


9. Låg elasticitetsmodul

Den elastiska modulen av titan är 106,4 gmpa vid rumstemperatur, vilket är 57% av stålets.


10. Inspirerande prestanda

6mm Titanium Rod är en mycket aktiv metallstång som reagerar med många element och föreningar vid höga temperaturer. Inandning av titan avser huvudsakligen reaktionen med kol, väte, kväve och syre vid hög temperatur.


Mer av titan-tig-påfyllningsstång kan dras som kundernas krav som ERTi-standard eller standarden som kundernas behov.

Stor mängd titan-tig påfyllningsstång stockad, de är titanrullad tråd, titanrullad tråd, titan rak tråd och titanplatttråd.

Om du behöver något av påfyllningsstången av titan, vänligen maila cxmet, sunny@cxmet.com . Välkommen till dina förfrågningar och beställningar.


Hot Tags: 6mm titanstav, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, företag, lager, grossist, produkter
Förfrågning

You Might Also Like