ASTM B 381 Titangängade flänsar

ASTM B 381  Titangängade flänsar
chatta nu
Produktinformation

ASTM B 381 Titangängfläns 0010010 nbsp; är en av flänsar som är gjorda av titan, den här typen av flänsar behöver inte svetsas utan vridas med rör. På grund av titanens karaktärer är denna fläns så lätt och stark, med bra korrosionsbeständighet .


Vad är gängad fläns?

Gängad fläns avser en fläns ansluten med gänga och rör. Vid design kan man trycka på flänsbehandling av lös typ. Fördelen är att ingen svetsning krävs, och det extra vridmomentet på cylindern eller röret orsakat av flänsdeformation är mycket litet. Nackdelen är att flänsens tjocklek är stor, kostnaden högre. Lämplig för högtrycksröranslutning.


Fördelar med titanlegering:

1. Hög intensitet

Densiteten för titanlegering är i allmänhet cirka 4. 51 g / cm 3, vilket endast är 60% av stålens. Densiteten för rent titan är nära den för vanligt stål. Vissa höghållfasta titanlegeringar överstiger styrkan hos många legeringsstrukturer.


2. Hög värmestyrka

Användningstemperaturen är några hundra grader högre än aluminiumlegering, i medeltemperaturen kan fortfarande bibehålla den erforderliga hållfastheten, i temperaturen på 450 ~ 500 ℃ långsiktigt arbete dessa två typer av titanlegering i intervallet 150 ℃ ~ 500 ℃ har fortfarande en mycket hög specifik hållfasthet, medan aluminiumlegering vid 150 ℃ jämfört med styrkan minskade avsevärt.


3. Bra korrosionsbeständighet

Korrosionsbeständigheten hos titanlegering är mycket bättre än rostfritt stål. Motståndet mot gropkorrosion, syrakorrosion, spänningskorrosion är särskilt stark.


4. Bra prestanda vid låg temperatur

Titanlegeringar kan bibehålla sina mekaniska egenskaper vid låga och ultra låga temperaturer.


5. Hög kemisk aktivitet

Den kemiska aktiviteten hos titan är stor och atmosfären O, N, H, CO, CO 2, vattenånga, ammoniak och andra starka kemiska reaktioner. När kolinnehållet är mer än 0 2% bildas cementerad Tic i titanlegering.

titanium thread flanges of Chinese suppliertitanium thread flanges


Hot Tags: astm b 381 titangängade flänsar, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, företag, lager, grossist, produkter
Förfrågning

You Might Also Like