Anpassad titanbearbetningspartikel för industriell

Anpassad titanbearbetningspartikel för industriell
chatta nu
Produktinformation

Anpassad titanbearbetningspartikel för industriell hydraulisk cylinder anpassas alla som kunder' ritning och de kan behandlas som en annan design.


Grundläggande information

Hydraulcylinder av titan (även kallad en linjär hydraulisk motor) är en mekanisk manöverdon som används för att ge en enkelriktad kraft genom en riktning i en riktning. Den har många tillämpningar, särskilt inom konstruktionsutrustning (teknikfordon), tillverkningsmaskiner och anläggningsteknik.

Titaniumhydrauliska cylindrar får sin kraft från trycksatt hydraulvätska, som vanligtvis är olja. Den hydrauliska cylindern består av en cylindertrumma, i vilken en kolv ansluten till en kolvstång rör sig fram och tillbaka. kallas också locket) och den andra änden av cylinderhuvudet (även kallad körtom) där kolvstången kommer ut ur cylindern. Kolven har glidringar och tätningar. Kolven delar in cylinderns insida i två kamrar, bottenkammaren (lockänden) och kolvstångens sidokammare (stavänden / huvudänden).


Cylindertrumman är mestadels gjord av ett sömlöst rör. Cylinderröret slipas och / eller fästs internt med en typisk ytfinish på 4 till 16 mikroinch.Cylinderbas eller lock

Huvudfunktionen för locket är att stänga in tryckkammaren i ena änden. Locket är anslutet till kroppen med hjälp av svetsning, gängning, bultar eller dragstång. Hylsor fungerar också som cylindermonteringsdelar [lockfläns, locktrunnion, cap clevis]


Anpassad titanbearbetningspartikel för industriell hydraulcylinder anpassas alla som kunder' ritning och de kan behandlas som en annan design. Basinformation Hydraulcylinder av titan (även kallad en linjär hydraulmotor) är ett mekaniskt manövreringsorgan som används för att ge en enkelriktad kraft genom en riktning i en riktning. Det har många tillämpningar, särskilt inom byggutrustning (teknikfordon), tillverkningsmaskiner och anläggningsteknik. Titanhydrauliska cylindrar får sin kraft från trycksatt hydraulvätska, som vanligtvis är olja. Den hydrauliska cylindern består av en cylindertrumma, i vilken en kolv ansluten till en kolvstång rör sig fram och tillbaka. Trumman är stängd i ena änden av cylinderbotten (även kallad locket) och den andra änden av cylinderhuvudet (även kallad körkörning) där kolvstången kommer ut ur cylindern. Kolven har glidringar och tätningar. Kolven delar in cylinderns insida i två kamrar, bottenkammaren (lockänden) och kolvstångens sidokammare (stavänden / huvudänden). Cylindertrumman är mestadels gjord av ett sömlöst rör. Cylinderröret slipas och / eller fästs internt med en typisk ytfinish av 4 till 16 mikroinch. Cylinderbas eller lock Huvudfunktionen för locket är att tillsluta tryckkammaren i ena änden. Locket är anslutet till kroppen med svetsning, gängning, bultar eller dragstång. Kapslar fungerar också som cylindermonteringsdelar. Många av dem kommer att göra några ytbehandlingar och sedan användas som det speciella villkoret. Välkommen till din vänliga förfrågan och beställning.


Foton för Custom Titanium Machining Particle For Industrial

titanium  hydraulic cylinder (2).jpg

titanium  hydraulic cylinder (5).jpg

titanium  hydraulic cylinder (13).jpg

titanium  hydraulic cylinder (1).jpg

Ovan är några av fotona för CXMET' sCustom Titanium Machining Particle For Industrial. Många av dem kommer att göra några ytbehandlingar och sedan användas som det speciella villkoret.


Välkommen till din vänliga förfrågan och beställning.Hot Tags: anpassad titanbearbetningspartikel för industri, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, företag, lager, grossist, produkter
Förfrågning

You Might Also Like