Custom Titanium Machining Particle For Industrial
Custom Titanium Machining Particle For Industrial
chatta nu
Produktinformation


Titan hydraulcylinder är skräddarsydda som kundens ritning och de kan behandlas som någon annan design.


Grundläggande information

Titan hydraulcylinder (även kallad en linjär hydraulisk motor) är ett mekaniskt manöverdon som används för att ge enriktad kraft genom en enriktad slag. Det har många tillämpningar, särskilt inom byggnadsutrustning (tekniska fordon), tillverkningsmaskiner och byggnadsingenjörer.

Titans hydraulcylindrar får sin kraft från trycksatt hydraulvätska, vilket typiskt är olja. Hydraulcylindern består av en cylindercylinder, i vilken en kolv ansluten till en kolvstång rör sig fram och tillbaka. Tunneln är stängd i ena änden av cylinderns botten (även kallad locket) och den andra änden av cylinderhuvudet (kallas även körteln) där kolvstången kommer ut ur cylindern. Kolven har glidringar och tätningar. Kolven delar in cylinderns insida i två kamrar, bottenkammaren (lockänden) och kolvstångens sidokammare (stångänd / huvudänden).


Cylindercylindern är till stor del tillverkad av ett sömlöst rör. Cylindercylindern är malet och / eller honad internt med en typisk ytfinish av 4 till 16 mikroinch.Cylinderbas eller lock

Huvudfunktionen hos locket är att omsluta tryckkammaren i ena änden. Kåpan är ansluten till kroppen genom svetsning, gängning, bultar eller bindestång. Kepsar fungerar också som cylindermonteringskomponenter [kepsfläns, kappskruv, kappskruv]


Bilder för titanhydraulisk cylinder

titan hydraulcylinder (2) .jpg

titan hydraulcylinder (5) .jpg

titan hydraulcylinder (13) .jpg

titan hydraulcylinder (1) .jpg

Ovanstående är några av bilderna för CXMETs titanhydrauliska cylinder. Många av dem kommer att göra lite ytbehandla och sedan användas som speciella villkor.


Välkommen din vänliga förfrågan och beställning.Förfrågning