Gr 5 titanlegering
Gr 5 titanlegering
chatta nu
Produktinformation

Titanlegering är den metall som innehåller en blandning av Titan och andra grundämnen. 6al4v titanlegeringar har mycket hög draghållfasthet och seghet (även vid extrema temperaturer). De har mindre vikt, ha extraordinära korrosionsbeständighet och förmågan att tåla extrema temperaturer. Men de höga kostnaderna för både råvaror och bearbetning begränsa deras användning till militära tillämpningar, flygplan, rymdfarkoster, medicintekniska produkter.

Även om branschen ren Titan har acceptabel mekaniska egenskaper och har använts för ortopediska och dentala implantat, för de flesta applikationer Titan legeras med små mängder aluminium och vanadin, heter Ti6Al4v, denna blandning har en solid löslighet som varierar dramatiskt med temperaturen. Denna värmebehandling utförs efter legeringen har arbetat i sin slutgiltiga form men innan det kommer till användning, vilket gör att mycket enklare framställning av en höghållfast produkt.

CXMET har nästan 10tons titan legering plattan och titanlegering Rod i lager.

Teknik: varmvalsat / kallt rullade / smidda---glödgas---slipas

Beskrivning av ren Titan

Grad 1 Titan är först av fyra kommersiellt ren Titan kvaliteter. Det är den mjukaste och mest formbar av dessa kvaliteter. Det äger stortest formbarhet, utmärkt korrosionsbeständighet och hög seghet.

Grad 2 Titan kallas "arbetshästen" kommersiellt ren Titan industri, tack vare sin varierad användbarhet och breda tillgänglighet. Den delar många av samma egenskaper som grad 1 Titan, men det är något starkare. Båda är lika korrosionsbeständig.

Denna klass används minst av kommersiellt ren Titan betygen, men det gör inte det något mindre värdefull.

Grad 3 är starkare än kategorierna 1 och 2, liknande iduktilitet och endast något mindre formbara - men det äger högre mechanicals än föregångarna .

Grad 4 är känd som den starkaste av de fyra kvaliteterna av kommersiellt ren Titan. Det är också känt för dess utmärkta korrosionsbeständighet, bra formbarhet och svetsbarhet.

Förfrågning