Grad 5 Eli Titanium Rod

Grad 5 Eli Titanium Rod
chatta nu
Produktinformation

Produktparameter :

Produkt

kategori

a + beta titanlegering varumärke TC4 / Ti-6Al-4V
Ursprung Baoji Ti-innehåll 99,6
Föroreningsinnehåll 0,4 Standard Amerikansk standard / kinesisk standard
varumärke CXMET Specifikationer vanlig storlek
användningar Medicinska titanstavar textur Ti 6Al-4V ELI


Grad 5 Eli Titanium Rod

  • Specifikation: Ф 6,0 mm och 8,0 mm, 10 mm, 12 mm, 13 mm16 mm


  • Varumärke: TC4 / GR5, TC4ELI / GR5ELI, TA1 / GR1, TA2 / GR2, TA3 / GR3


  • Standard: GB / t13810-2007, ASTM F136, ASTM F67


  • Processflöde: välj klass 0 svamp titan, gjuten titangöt i 3 gånger, smide stavbälte genom högtemperaturtillverkning i många gånger, varmvalsning till önskad storlek på stavbälte, maskintillförande, ritning, värmebehandling, uträtning, polering, icke-förstörande feldetektering, efterbehandling och polering till färdig stång.


  • Fysikaliska egenskaper: draghållfastheten för den medicinska stången TC4 är 980-1050 mpa, avkastningsvärdet är 960-1000 mpa, töjningen efter brott är 25%, den snittade krympningen är 45%, vävnaden a1-a2 är högre


  • Kvalitetskontroll: ingredienser från titansvamp och gjutgjutning, efter formning, de tre delprovssammansättningens upptäckt, och ultraljudskonstruktionstestning, för att säkerställa ett bra gjutmaterial för gjutning, avskär riser och botten av gjutgjutningen, bearbetning till färdiga varor i enlighet med batchprovtagningen för fysisk testning, för att säkerställa produktens prestanda standarder.


  • Testinstitutioner från tredje part: Baoti-gruppens testcenter, nordvästliga institutet för fysiska och kemiska testcenter för icke-järnmetaller


  • Fördelar: TC4 medicinsk titanlegeringsstång har hög hållfasthet, god biokompatibilitet, hög toleransform och formtolerans är vanligtvis i (h8, h9). Det används främst för mänsklig ortopedisk implantat av leder, ryggrad och kirurgiska instrument.

Ti-6Al-4V ELi titanstav (grad 23)

strumpa för titanstång (2)


Eli Titanium Rod i klass 5 är en av vanliga produkter i CXMET. Huvudsakligen lager för är Gr1 titanstav, Gr2 titanstav, Gr5 titanstav. Titanstången kan alla anpassas är Gr7, Gr12, Gr23, etc. CXMET har alltid lagret för göt och kan rullas som kundernas krav.


Alla typer av behov på titanstång kan alla tillhandahållas på kort tid.
Hot Tags: klass 5 eli titanstav, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, företag, lager, grossist, produkter
Förfrågning

Du kanske också gillar