Hafnium Bar För Sälj
Hafnium Bar För Sälj
chatta nu
Produktinformation

Hafnium är ett kemiskt element med symbol Hf och atomnummer 72. En glansig , silverfärgad, grå, tetravalent övergångsmetall , hafnium liknar kemiskt zirkonium och finns i många zirkoniummineraler.

  Hafnium används i trådar och elektroder. Vissa halvledartillverkningsprocesser använder sin oxid för integrerade kretsar med 45 nm och mindre funktionslängder. Vissa superlegeringar som används för speciella tillämpningar innehåller hafnium i kombination med niob, titan eller volfram.

   Hafniums stora neutronfångstvärsnitt gör det till ett bra material för neutrinabsorption i styrstavar i kärnkraftverk, men kräver samtidigt att den avlägsnas från den neutron-transparenta korrosionsbeständiga zirconiumlegeringen som används i kärnreaktorer.

Kemisk för Hafnium bar

Kemisk sammansättning (PPM)

hf

al

nb

cr

Cu

Co

mn

Si

fe

C

N

O

Översta återstående

<>

<>

<>

<>

<>

<>

<>

<>

17

<>

249

hf

Ni

Pb

Ti

Sn

P

U

zr

V

Mg

/

/

Översta återstående

<>

<>

<>

<>

<>

<>

6900

<>

<>

/

/

Bilder för hafnium bar

blob.png

blob.png

blob.pngCXMET är en av de bästa Kina hafnium baren för försäljning tillverkare och leverantörer, och vi är också ett professionellt företag med produktiv och effektiv fabrik. Välkommen till grossistprodukter från oss, vi har hafnium bar för försäljning på lager för dig.
Förfrågning