Användning av titan i nytt industriellt område

Titanlegering är en relativt ung metall, från utvecklingen av nuvarande 60, 70 års historia, till 1900-talet efter att traditionellt stål och aluminium inte har kunnat tillgodose behoven inom flyg-, luftfart, navigering och andra fält, 1954 av USA: s företag utvecklade titanlegeringsmaterial.


Gick med de andra elementen i titanlegering är baserad på titanlegering, titanlegering material har fördelen av ljuskvalitet, styrka, elasticitet är liten, hög temperaturbeständighet och korrosionsbeständighet och andra egenskaper, används främst för flygmotor, raket, missildelar , (Vanligt industriellt bruk titan, titan nivå har också mycket, enligt kraven från olika industrier kommer att välja lämpliga nivåer av titan.)


Tror att många vet att den här typen av material beror på en populär fras - "blinda mitt titanlegeringöga"! Många länder i världen har insett vikten av titanlegeringsmaterial, som har studerats och utvecklats i följd och tillämpats i praktiken. Idag kommer jag att presentera användningen av titanlegering i design.


lamborghini

Lamborghini Aventador Estatura GXX använder omfattande kolfiber och titanlegering i luftkvalitet, vilket kan förbättra fordonets rörelsestruktur samtidigt som det är lätt.

lbgn titanium


Ferrari 599

SP Engineering utvecklade hela avgassystemet och ECU-förbättringar för ferrari 599, inklusive en ny katalytisk omvandlare och en mid-tail-del av titanlegering, vilket resulterade i en 6,0-liters V12-motor som drivs till 685 HP. Kostnaden för ombyggnaden är $ 12 999.

fr titanium


1199 Superleggera

Som en ducati-flaggskeppsmodell är 1199 Superleggera utrustad med en integrerad ram av magnesiumlegering, magnesiumlegeringshjul, kolfiberkroppspaneler, Brembo-bromsar, Akrapovi č Scorpio titanlegering, DWC såg upp balanskontrollsystem, DTC, EBC motorbromssystem , dragkraftsystemet baserat på DDA + dataanalyssystem och en serie högteknologiska hjälpkonfiguration.

bk titanium