Gemensam kunskap och tillämpning av titanfläns

Material av titanfläns är i allmänhet rent titan, det finns hål i den, bultar de två flänsen hårt. Packningen tätningar mellan flänsarna. Flänsrörmontering, flänsade rörbeslag) avser röret med fläns (utskjutande kant eller fog).

titanium flange factory

Det kan vara gjutet, gängat eller svetsat. Fläns (fog) består av ett par flänsar, en packning och flera bultar och muttrar. Packningen placeras mellan tätningsytorna på två flänsar. Efter åtdragning av muttern når det specifika trycket på packningens yta ett visst värde, vilket resulterar i deformation och fyllning av den ojämna tätningsytan, så att anslutningen är tät och inte läcker.


Fläns kan också kallas fläns eller fläns, det är ett slags rör och rör anslutna till varandra delar, anslutna till rörets ände, bulthål på flänsen, bult är de två flänsen tätt, flänsen är vanligtvis tätad med packning . Det finns många material för tillverkning av fläns, såsom titanfläns, kolstålfläns, fläns av rostfritt stål. Låt nedan göra smink för att introducera den specifika användningen av fläns.


Kan vara många människor på flänsen är mycket konstigt, men varje stad, eftersom flänsen är allmänt används i olika högskolor lågtrycksledningar är anslutna, såsom urbana kranvattenförsörjningsrör, avloppsrör, vintercirkulationsrör, panna uppvärmningsenergi som olja och gasledningar, etc. kan inte lämna den, som för effekten av röret eftersom vi är bekanta med järnvägsspår med kopplingen mellan spåren.