Metod för att identifiera falska titanstångsprodukter

Titanstång förvärv av tid, vill köpa titanstång av hög kvalitet, men hur identifierar jag den goda eller dåliga titanstången? Titanlegering från många aspekter, flera vinklar för att identifiera den goda eller dåliga titanstången.

Titanium rod

1, Fake titanstång utseende har ofta pockmarked yta.

Den grova ytan beror på allvarligt spårslitage som orsakas av ojämna bristande ytor av titan. Eftersom förfalskade titanstångstillverkare för att söka vinst, presenterar ofta rullande spår rullning mest överskott.


2, falska titanstång enkel repa, orsaken är den falska titanstång tillverkare enkel utrustning, benägna att sprida, repa titanmaterial utseende. Djupa repor minskar styrkan hos titan.


3, Den falska titan bar bar är tunn och låg, ofta fylld med missnöje, orsaken är att tillverkarna att nå den stora negativa tjänsten, produkten innan några trycklinjer ner mängden stort, litet järn, hål fylld med missnöje.


4, Fake titanstav lätt att fälla.

Vikning är en mängd viklinjer som bildas av den yttre ytan av titanstänger. Denna defekt löper ofta genom hela produktens längdriktning. Anledningen till vikning är att snuskiga tillverkare söker hög effektivitet, tryck ner en stor mängd, förekomsten av örat, nästa rullning när vikning, vikbara produkter kommer att spricka efter böjning, titanmaterialstyrkan reduceras kraftigt.


5, Fake titanstång utseende benägna att ärr.

Det finns två skäl: (1), råa råvaror av titanstång är inte enhetliga, föroreningar. (2) tillverkare av snyggt material tillverkare guide är enkel, enkel vidhäftning titan, dessa orenheter bita rullar benägna att ärr.


6, Skoddigt material utseende benägna att spricka, orsaken är att dess billet är adobe, adobe lufthål, adobe i processen att kyla på grund av effekten av termisk spänning, spricka, efter rullande spricka.


7, Fake titanstång utan metallglans, var ljusröd eller liknande svinjärnfärg, anledningen till att det finns två punkter två, dess bilett är adobe. Rullningstemperaturen för falskt material är inte standard, deras titantemperatur mäts med ögat, så det kan inte rullas enligt reglerna för det austenitiska området, funktionen av titan kan inte kvalificeras.


8, Sektionen av den falska titanstången är oval, orsaken är att tillverkarna för att spara information, produktrullen innan det andra sättet att tryckvolym är stort, denna tråd titanstyrka är kraftigt minskad och inte uppfyller specifikationer för tråden titanform.