Låt oss ta en titt på sunt förnuft och användning av titanfläns

Titanflänsdata är vanligtvis rent titan. Det finns hål i den, och bultarna kommer att förbinda de två flänsarna nära. Flänsen är tätad med en packning. Flänsade beslag är rördelar med flänsar (flänsar eller fogar). Titanfläns sunt förnuft och användning? Den kan gjutas (ännu ej synlig) eller tillverkas med skruv eller svetsning.

titanium flange supplier

Flänsanslutningar (flänsar, fogar) består av ett par flänsar, en bricka och flera bultar och muttrar. Packningen placeras mellan de två flänsarnas tätningsytor. Efter åtdragning av muttern deformeras det specifika trycket på brickaytan när den når ett visst värde, och det kommer att fylla tätningsytans ojämnhet för att göra anslutningen tät.


Flänsar kan också kallas flänsar eller flänsar. Det är den del som ansluter röret till röret. Den ansluts till rörets ände. Flänsen har bulthål. Vanligtvis tätad med en packning. Det finns många flänsar som titanflänsar, kolstålflänsar och rostfritt stålflänsar. Låt nedan låta smink specifikt introducera användningen av fläns.


Många kanske inte känner till flänsar, men varje stad måste använda flänsar, eftersom flänsar ofta används för att ansluta olika hög-, medel- och lågtrycksledningar, som tätningsnät för städer, avlopps- och dräneringsnät, vinterledningscirkulationsledning , olja och naturgasledningar är oskiljbara. Effekten på rörledningen är densamma som kopplingen mellan det välkända spåret och järnvägsspåret.