Appliceringen av titanplåt beskrivs kort

Ytan påtitanplåtska vara ljusa och rena och visar den naturliga färgen på metall. Panelerna får levereras på en sandblåst yta. Ytan på titanplattan får vara något mörk och lokal vattenspår; Lokala defekter är tillåtna, inte mer än hälften av repans tjocklek, intryck, gropar och andra defekter, men minsta tjocklek ska garanteras. Ytan får inte ha sprickor, skalning, oxidation, vikning, metall- och icke-metallisk införlivning och andra makrofel och spår av alkalisk tvättning. Titanplattan får ta bort lokala defekter i rullningsriktningen, men plattans tjocklek efter borttagningen är inte mindre än den minsta tillåtna tjockleken.

titanium sheet for sale

Titan och titanlegering har låg densitet och hög draghållfasthet. Inom intervallet -253-600 ℃ är dess specifika styrka nästan den högsta i metallmaterialen. Den kan bilda en tunn och hård oxidfilm i lämplig oxiderande miljö och har utmärkt korrosionsbeständighet. Dessutom har den egenskaperna hos icke-magnetisk, liten linjär expansionskoefficient. Som ett resultat beskrevs titan och dess legeringar först som viktiga luftfartsstrukturmaterial och utvidgades sedan till skeppstillverkning, kemisk industri och andra områden, och har utvecklats snabbt. Speciellt inom den kemiska industrin används fler och fler produkter inom titan- och titanlegeringsprodukter, såsom petrokemisk, fiber, massa, gödningsmedel, elektrokemi och avsaltning av havsvatten, som växlare, reaktionstorn, synthesizers, autoklaster och så vidare. Titanplåt används som elektrolytisk plåt och elektrolytisk cell vid elektrolys och avsaltning av avloppsvatten, och som torn och kropp i reaktionstorn och reaktionskärl.


Med utvecklingen av vetenskap och teknik blir användningsområdet för titan mer och mer brett, såsom medicin, bil, sport etc., genom reaktionen av dessa teman titan som en slags lättmetaller, har det bra egenskaper hos mer och mer kognitiva och kan ställas in av människor, och med den snabbaste hastigheten i våra produktionsapplikationer istället för andra metaller, även i vår kropp.