Tillämpningen av titanark beskrivs kortfattat

Ytan påtitan arkbör vara ljusa och rena, som visar den naturliga färgen på metall. Panelerna får levereras på en sandblästrad yta. Ytan på titanarket får ha liten dimness och lokala vattenspår. Lokala defekter är tillåtna, högst hälften av tjocklekstoleransen för repor, fördjupningar, gropar och andra defekter, men minsta tjocklek ska garanteras. Ytan får inte ha sprickor, peeling, oxidation, vikning, metall och icke-metall integration och andra makro defekter och alkali tvätt spår. Titanplattan får ta bort lokala defekter i riktning mot rullning, men tjockleken på plattan efter avlägsnandet är inte mindre än den minsta tillåtna tjockleken.

titanium sheet for sale

Titan- och titanlegering har låg densitet och hög draghållfasthet. I intervallet -253-600 °C är dess specifika styrka nästan den högsta bland metallmaterial. Det kan bilda en tunn och hård oxid film i en ordentlig oxiderande miljö och har utmärkt korrosionsbeständighet. Dessutom har den också egenskaperna hos icke-magnetisk, liten linjär expansionskoefficient. Som ett resultat, titan och dess legeringar användes först som viktiga flyg strukturella material och sedan utvidgas till örlogsfartyg tillverkning, kemisk industri och andra områden, där de utvecklades snabbt. Särskilt inom kemisk industri, fler och fler produkter används i titan och titanlegering produkter, såsom petrokemiska, fiber, massa, gödningsmedel, elektrokemi och havsvatten avsaltning industrier, som värmeväxlare, reaktionstorn, syntar, autoklaver, etc. Bland dem används titanplatta som elektrolytisk platta och elektrolytisk cell i elektrolys och avsaltning av avloppsvatten, och som tornkropp och vattenkokare i reaktionstorn och reaktor.


Med utvecklingen av vetenskap och teknik, är tillämpningsområdet för titan blir mer och mer bred, såsom medicinsk, bil, sport, etc., ut genom reaktionen av dessa teman titan som ett slags lätta metaller, den har de goda egenskaperna hos mer och mer kognitiva och kan ställas in av människor, och med den snabbaste hastigheten i våra produktionsapplikationer i stället för andra metaller , även i vår kropp.