Skillnaden mellan vit titantråd och svart titantråd

Först och främst, vad vi behöver veta är att den svarta titantrådsnät och den vita titantrådsnät är vävda av ren titantråd, oroa dig inte om detta! Många kunder sa om den svarta titan trådnät är oren? Nej, den har samma titaninnehåll.

Sedan är den svarta titantrådsnätet eftersom vi under tråddragningsprocessen måste använda grafitmjölk som smörjmedel för att tråddragningen ska lyckas, så grafitmjölken klibbar på titantrådens yta, så att titantråden blir svart när den dras ut, men vissa kunder behöver använda grafit på min yta , så vi kommer att använda processen för att ta bort grafiten, vilket är vad vi ofta kallar vit titan mesh!

Slutligen, vad är skillnaden mellan användningen av vit titan nät och svart titan mesh? Den vita titantrådens nät används främst för fin produktfiltrering, elektroder, och fyllmedel; det svarta titantrådsnätet används främst för vanlig filtrering och hjälputrustning. Utförandet av detta är detsamma, men det finns två typer av användningsområden. olika färg!

1. Vanliga punkter i material:

Både vita maskor ochsvart titan nätproduceras av ren titantråd. Sorten av ren titantråd är vanligtvis TA1, som har fördelarna med hög töjning, hög titanhalt, hög mekanisk hållfasthet och enkel bearbetning.

2. Vanliga punkter i processen

Bearbetningsmetoderna och maskinerna är exakt likadana —alla väver med vanliga fyrkantiga hål, och råvarans tråddiameter, material, töjning, draghållfasthetsprovningsmetoder och provningsinstrument är konsekventa. De är alla producerade genom mekanisk bearbetning av shuttleless vävda nät. Skevhet och stickning, mesh utjämning, och laserskärprocesser är desamma. Gas-flytande filter

3. Gemensamma punkter av förpackningar

Använd samma förpackning-den inre förpackningen är tillverkad av luftbubbla kudde för tätskikt, och den yttre förpackningen är förpackad i en limmad trälåda för att förhindra extrudering och kollision.

Tre, den enda skillnaden

Den enda skillnaden är ytan—den vita ytan har inga orenheter, och den svarta ytan har ett lager av borstad grafitemulsion.

4. Syfte

Den vita titannätytan innehåller inga föroreningar. Den är lämplig för jon-utbyte membran elektrolyzer titan mesh anod, anodisering experiment, katalysator bärare stöd mesh, ren kemisk flytande filternät och andra icke-förorenade lösningar.

Ytan på det svarta titannätet innehåller borstad grafitemulsionsbeläggning, som är lämplig för havsvattenavsaltning av titanfilter och kemisk filtrering. Ytbeläggningen kan bromsa korrosionen hos titansubstratet och förlänga livslängden.