Den viktiga artefakten för hälsosamma livs-titan ätpinnar

Under de senaste åren har de hetaste hälsosamma porslinet, ätpinnar i titan definitivt styrkan att tävla om" c" placera. För närvarande har ätpinnar i titan exporterats till utlandet och sakta in i vanliga människors hem. Så varför är titan ätpinnar så" favoriserade" ;?


Titan är ett slags" biofil metall" ;. Dess goda biokompatibilitet och stabilitet förhindrar titan från att vara allergisk efter långvarig kontakt med människokroppen, och det har inga negativa effekter på hud, nerver och smak.

titanium chopsticks

Det är just baserat på titans hälsoegenskaper som friska titanpinnar föds tyst. Pinnar gjorda av detta material har hög hållfasthet, god korrosionsbeständighet och hög värmebeständighet. En brist måste sägas, det vill säga" dyr" ;. Anledningen är att ätpinnar i titan har fördelar som andra billiga material inte har.

Bambupinnar har alltid varit det första valet för många familjer. På grund av materialet är bambu ätpinnar och trä ätpinnar inte lätta att rengöra. Det finns ofta tvättmedelsrester som lätt förorenas av patogena mikroorganismer och ofta förekommer mögel och hårväxt. , Måste bytas ut regelbundet. Emellertid sparar ätpinnar i titan besväret att inte vilja tvätta dem och orsakar resterna kvar på ätpinnarna. Lägg bara i varmt vatten och torka av det med en ren trasa för att rengöra den. Det finns också ätpinnar i silver och ätpinnar i rostfritt stål på marknaden idag. Dessa två typer av pinnar har stark värmeledningsförmåga. När man äter överhettad mat är det lätt att bränna munnen. Dessutom, om du väljer sämre rostfritt porslin kan du vara skadlig för människors hälsa. Heavy metal" hitta" Hem


Om du vill hålla dig frisk är det bättre att börja med de mest grundläggande sakerna i livet som lättast förbises. När allt kommer omkring växer bakterier alltid tyst när du inte förväntar dig det. De rena köksprodukterna i titan på marknaden, som Copro, kan i princip lösa alla ovanstående problem.

Små pinnar, sjukdom kommer från munnen. Därför måste ätpinnar väljas inte bara bra utan också rätt. Valde du rätt ätpinnar i titan för att äta?