Läkemedelssituationen för titanlegeringar på civilsektorn

1. Nuvarande marknadsförhållanden


För närvarande används järn, aluminium och rostfritt stål i stor utsträckning i porslin och köksredskap hemma och utomlands. De är mer eller mindre skadliga för människors hälsa:

(1) Järngryta: till skålen av järn, är järnjärn, den mänskliga kroppen kan inte absorbera, den mänskliga kroppen kan bara absorbera järn.


(2) aluminiumkruka: i höga temperaturer syra, kommer alkaliförhållanden att upplösa aluminium, vilket orsakar aluminiumförgiftning, är inte säkert. Världshälsoorganisationen förbjuder användning av aluminiumpannor i kontakt med livsmedel som innehåller salt.


(3) non-stick: det mesta av användningen av "teflon" -färg hävdade USA: s regering att det är ett cancerframkallande ämne. Teflon släppte ett dussin skadliga gaser vid höga temperaturer och dödade djur med känsliga luftvägar. Men de toxiska effekterna av dessa gaser på människor har inte fastställts.


(4) bestick av emalj: belagt i emaljprodukter yttre skiktet är faktiskt ett skikt av emalj, som innehåller aluminiumsilikat en klass av ämnen. På grund av den friktion som orsakas av omrörningen är det lätt att skada, så att ämnen som aluminiumsilikat överförs till maten.


(5) keramiska grytor och grytor: den potentiella skadan har främst två aspekter: en är emaljen av jordgrytor, och den andra är "pseudo-lila sand". "Pseudo-lila sand" bereds och bearbetas genom tillsats av rött järnpulver, mangandioxid och andra kemiska pigment.


Titanium alloyTitanium alloy

Titanium alloyTitanium alloy


2. Fördelar med hälsoprodukter av titan


Titan i titanytan är fördelen med hälsoprodukter har ett fast skikt av titanoxidförening film, kemisk stabilitet, även i syran "aqua regia" kan göra det. Titanpannor reagerar inte med ingredienser när de kokas. Därför är den rena titanpannan den enda metallpannan som kan användas för att steka traditionell kinesisk medicin. I USA och Japan kallar man titanpotten är en läcker kruka, den ursprungliga smaken är ett hälsosamt inslag.


Titanpotten har utmärkt värmefunktion: den kan laga grön mat vid låg temperatur, snabb och låg olja och bibehålla näringsämnen och smaken på livsmedelsmaterial i maximal utsträckning. Grön mat med hög näring är ett hälsosamt inslag.


image

image


Fördelarna med bordsartiklar och spis av titan återspeglas i följande aspekter:


(1) Stark korrosionsbeständighet: än rostfritt stål korrosionsbeständighet, även om den mest frätande "aqua" (koncentrerad svavelsyra och koncentrerad salpetersyrablandning) är ingen rost, lång tid kokning och lagring av sura och alkaliska livsmedel kommer inte att producera metalllukt , kan också användas för kinesisk kruka medicin. Andra metall POTS kan inte göra detta.


(2) Hög hårdhet: mycket högre än hårdheten i rostfritt stål, slitstyrka, repbeständighet, semi-permanent användning.


(3) Lätt vikt: Fru. Användning är mycket enkel, vikten är bara hälften av järnkrukan, använd lätt.


(4) Inget underhåll: maken är mycket säker på att hög temperaturförbränning inte är dåligt, inte dåligt, inget underhåll.


(5) Antibakteriell: med naturlig fotokatalysator antibakteriell effekt, naturlig antibakteriell effekt under naturligt ljus, hälsa, ingen bakteriell förorening.


(6) Non-stick-effekt: god non-stick-effekt och järnpotten ganska, men inte helt non-stick.


(7) Energibesparing: energibesparande, värmeöverföringshastigheten är 7 gånger järnkruka, är en sammansatt botten stålkruka och legeringskrukan dussintals gånger, stek energi energibesparing.


(8) Idag är biologisk affinitet: är den mänskliga kroppens affinitet metall lång tid kontakt kommer inte att vara allergisk, har medicinsk behandling ersatt rostfritt stål som "mänskligt ben" implanterat i människokroppen.


(9) Användningsområde: kan använda ugn och magnetisk keramisk ugn


(10) Hälsa: 99,75% av den höga renheten av titanmetall tillverkad utan beläggning är den mest hälsosamma och säkra metallkrukan.


(11) Ytviskositet: elektrolytisk slipning är mer grundlig, det finns ingen mekanisk polering av arvet från skadliga dammpartiklar, elektrolytisk slipning av titanpotten är något konkav och konvex yta, kan förbättra värmeöverföringshastigheten och inte klibbig.


(12) Bilden av ögonen, i ögonen på den allmänna transporten, kärnreaktorer, titan används för smycken, ögon golfklubbar och andra lyxvaror.


Titan har dessa underbara egenskaper, men det är också en mycket svår metall att arbeta med. Förståelsen och förståelsen för titanbearbetningsteknologi och medel har begränsat de berörda företagen att komma in i detta område. Hittills är inhemska bordsartiklar och spisar av titan fortfarande ett oskuldigt land som väntar på utvecklingen av människor med insikt. Titaniums bestick och köksredskap som produceras av detta projekt övervinner svårigheten med ren titanmetall att visa konst och stereotypen av estetisk känsla och har ljusa färger, som perfekt kombinerar vetenskap och teknik med livsteknologi. Få tiotusentals hushåll att verkligen inse "hälsa, med titankruka!"