Avgasrör av titanlegering

Rostfritt stålavgas med titanlegeringsavgas - Bil

Modifierat avgas kan inte bara göra avfallsutsläppet smidigare, utan också göra ljudet tydligare;

Rostfritt stål och titanlegering är de två vanliga materialen på den återmonterade avgasmarknaden. De flesta ombyggda spelare föredrar rostfritt stål, som också är huvudströmmen för avgaserna på marknaden. De två har följande tre skillnader:

1.weight,

Jämfört med rostfritt stål är titanlegeringen lättare med samma volym. Vikten av titanlegering kan vara mer än en tredjedel av den i rostfritt stål, och dess styvhet är bättre, vilket helt kan uppfylla kraven från spelare som söker lätt.

titanium pipe

Rostfritt stål avgas

2. Värmebeständighet och värmeavledning

Även om avgaserna tål hög temperatur, men jämfört med titanlegering är värmebeständighet och värmeavledning fortfarande bättre än rostfritt stål.


Titanium avgaser

3.voices,

På grund av den tunnare avgasväggen i titanlegering jämfört med rostfritt stålavgas kommer ljudet av titanlegeringsavgas att vara mer sonoröst, rostfritt stål mer djup och djup.

Ovan är några skillnader mellan titanlegering och rostfritt stål, även om styvhetens styvhet i avgaser är bättre, värmebeständighet (spridning) bättre, vikten är lättare, men marknadens mainstream är fortfarande för rostfritt stålmaterial. På grund av de höga kostnaderna för titanlegeringsmaterial och bearbetningssvårigheter är mer krävande, desto högre renhet av titanlegering gör det mer drag- och böjningsgrad, desto högre värmebeständighet och desto dyrare avgaspris. Därför, enligt spelarnas olika behov, kommer riktningen de väljer att variera i enlighet med detta.