Titanfläns sunt förnuft och användning

Titanflänsmaterialet är i allmänhet rent titan, ovanför har det hål, bultar för att göra två flänsar nära. Packning mellan flänsar. Denna produkt är väl accepterad såväl som den produkt som erbjuds av säljarna.

titanium flange supplier

Det kan vara gjutet, gängat eller svetsat. Flänsförband består av ett par flänsar, en flänspackning och flera bultar och muttrar. Packningen placeras mellan tätningsytan på två flänsar. Efter det att muttern har dragits åt når det specifika trycket på packningens yta ett visst värde och genererar deformation och fyller den ojämna platsen på tätningsytan för att göra anslutningen tät och läcksäker.


Fläns kan också kallas fläns eller fläns, det är ett rör och röranslutna delar, anslutna i slutet av röret, fläns på kopplingsbultens hål, bultar är två flänsar är tätt anslutna, mellan flänsarna är vanligtvis tätade med packning. Det finns många material för tillverkning av flänsar, till exempel titanflänsar, kolstålflänsar, flänsar av rostfritt stål, etc. Nedan låt små smink för att introducera det specifika syftet med flänsstycket.


Kan vara många människor på flänsen är mycket konstigt, men varje stad, eftersom flänsen är allmänt används i olika högskolor lågtrycksledningar är anslutna, såsom urbana kranvattenledningsrör, avloppsrör, vintercirkulationsrör, pannvärmeenergi som olje- och gasledningar etc. kan inte lämna den, som för effekten av röret eftersom vi är bekanta med järnvägsspår med kopplingen mellan spåren.