Vilka tillämpningar har molybdenstavar?

Applicering av molybdenstavar har utvecklats snabbt, har använts i stor utsträckning i industri- och jordbruksområden, såsom gummi, plast, papperstillverkning, beläggning, färg, tryckfärg, kabel, farmaceutisk, kemisk gödselmedel, foder, mat, socker, textil, glas, keramik, sanitetsprodukter, tätningsmedel, lim, bekämpningsmedel och bekämpningsmedelbärare och rök förutom miljöaspekterna, såsom svavel, vattenbehandling. Användningen av lätt molybdenstav och överlappning av molybdenstavar har också olika, främst används inom papperstillverkning, plast, konstgummi, mat, livsmedelsfärg, medicin, lim och sanitetsprodukter och andra områden.

molybdenum bar of China

I pappersindustrin med molybdenstav kan pappersljusstyrka, solid struktur, bra skrivning, beläggning likformig, låg friktion, lätt att avfuktas och torkas.


Molybdenstång är också ett slags elektriskt värmeelement, vilket är nödvändigt i vår dagliga bearbetningsindustri. Generellt sett är olika typer av värmeelement ett antal element som är resistenta mot hög temperatur.


Molybdenstång är ett slags värmeverktyg som vanligtvis används i kyl- och smältindustrin, vilket har spelat en stor roll i molybdenstång. Allmän molybdenstång har hög temperaturbeständighet, oxidationsbeständighet, temperaturen kan nå 1700 grader Celsius detta är många andra värmeelement som inte har funktionen. Men eftersom vi vill prata om molybdenstången, bör vi säga er dess nackdel, vilket är att det är lätt att bryta. Därför är det inte lämpligt att använda under vissa specifika omständigheter. Så du måste tänka på miljön när du använder den.