Molybden Båt För Förångning
Molybden Båt För Förångning
chatta nu
Produktinformation

Molybdenbåtar tillverkas efter bearbetning av molybdenplattor med skärning, vikning, nitning och svetsning. Båtformerna kan gjutas enligt kundernas krav, inklusive rund, rektangulär, kvadratisk och trapezformad och så vidare. Molybdenbåtar äger egenskaper hos källmaterialet - ren molybden eller molybdenlegering.

Sincemolybden båtar kan delas enligt former, de har sina egna fördelar i applikation . Molybdenbåtar är förmodligen de mest populära förångningskällorna på grund av sin användarvänlighet och ett brett utbud av kapaciteter, eftersom molybdenbåtar kan användas för såväl låga temperaturer som högtemperaturmaterial. Naturligtvis måste molybdenbåtar arbeta vid en temperatur som är avsevärt högre än vad som krävs för att indunsta det material som det innehåller.

molybdenum boat (5).jpgmolybdenum boat (14).jpg
platt botten molybden båt Skarp botten molybden båt
molybdenum boat (17).jpgmolybdenum boat (10).jpg
fjäril molybden båt
molybden båtpackning


CXMET är en av de bästa Kina molybden båten för evaporation tillverkare och leverantörer, och vi är också ett professionellt företag med produktiv och effektiv fabrik. Välkommen till grossistprodukter från oss, vi har molybden båt för avdunstning i lager för dig.
Förfrågning