Ren molybdentråd

Ren molybdentråd
chatta nu
Produktinformation

molybdenum wire.jpgPure Molybdenum Wire 0010010 nbsp; har egenskaper med hög draghållfasthet, små förlängningsförhållanden, god stabilitet och hög skärprecision. Molybdentråd med 99. 95% molybden är för enkla eller dubbla spiralkärnor, magnetronraster för lampor, lokaliseringsstavar och ledande i stift etc. Skärning av Molybden Wire är för skärbearbetning för kopparformar, hårda -metallmagnetiska material etc. med dopade sällsynta jordartselement, lämpliga för högström (3 A 5 A), hög effektivitet. Högtemperaturs molybdentråd är för högtemperaturstrukturmaterial (tryckstift, muttrar och skruvar), halogenlamphållare, Hi-Temp ugnsvärmeelement och ledningar för kvarts- och Hi-Temp keramiska material etc.

Produceringsmetod

Uppfyller standarden GB4183-84. I samma miljö och status 0010010 nbsp; användningstiden kan förbättras till 100% eller 200%. 0010010 nbsp;

Förlängningshastighet mindre 3%. Molybdentråden kunde behålla sin goda status.
Molybdentrådarna har samma storlek och smörjning i ansiktet.
Det finns alla typer av molybdentråd i vår fabrik och de är av god kvalitet.
Molybdentrådarna är packade i vakuummiljö och kan hållas mer än 1 år.

Chemical Specification of Mo wire_logo.png

En annan kategori av 0010010 nbsp; Pure Molybden Wire 0010010 nbsp; är molybdentråd med hög hållfasthet. Mo-tråd med hög hållfasthet är en typ av produkt som har tillsatts sällsynt jord, gäller för skärning av alla typer av stans, hårdmetall, koppar och andra material, draghållfasthet högre än andra liknande produkter, med starkt elektriskt motstånd och lång livslängd .

molybdenum wire_logo.png


Hot Tags: Pure Molybdenum Wire, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, företag, lager, grossist, produkter
Förfrågning

You Might Also Like