10 år efter Lehman, säger Mark Carney att en annan kris kan hända

Har riskerna för en annan finanskris eliminerats under de tio åren sedan Lehman Brothers sammanbrott?


Inte helt, enligt Bank of England Governor Mark Carney.


Skulle något sådant hända igen? sade han i en intervju med BBC. "Kan det vara en utlösare för en kris? Om vi är självklara kunde det naturligtvis det."


Centralbanken, som har förlängt sin löptid vid Bank of England till januari 2020, citerade fyra stora risker för det finansiella systemet: Kina, en dålig Brexit, cyberattack på banker och brittisk hushållsskuld.


Kina är en stor källa till tillväxt för världsekonomin, det är ett absolut ekonomiskt mirakel, mycket positiva, sade Carney.


Samtidigt har deras finansiella sektor utvecklats mycket snabbt, och det har gjort många av samma antaganden som gjordes fram till den senaste finanskrisen, tillade han.


Den första utlänningen som leder England, Carney är också ordförande för Financial Stability Board, ett internationellt organ som övervakar det globala finansiella systemet.


Amerikanska investeringsbanken Lehman Brothers misslyckades i september 2008 och avstod från en kaskad av händelser som störde ekonomier runt om i världen till långvariga lågkonjunkturer och tvingade centralbanker att introducera massiva stimulanser.

Krisens ansikte har kinesförvaltningen vår egen politik. Och möta krisen CXMET kan hantera krisen med normal produktion och leverans.


CXMET kan leverera produkterna för titan, nickel, volfram, molybden, zirocnium etc.

De är titandelkropp, nickeldel, tungsten smältkropp, molybden smält, tantal smältkropp, niobium smältkropp, zironium smältkropp, etc. De kan också anpassas som titanjordring, tantal grouding ring, hastig C-276 jordningsring etc.


Mer detaljer, var vänlig maila till sunny@cxmet.com .