Fördelar med titanarkmaterial vid användning

Titanplåthar fördelarna med lätt vikt, hög specifik hållfasthet, god korrosionsbeständighet och så vidare, så det används allmänt inom bilindustrin, tillämpningen av titanlegering är det mest bilmotorsystemet. Det finns många fördelar med att tillverka motordelar av titan.

titanium sheet for sale

Titanlegeringstätheten är låg, kan minska tröghetsmassan hos rörliga delar, och titanventilfjädern kan öka den fria vibrationen, minska kroppens vibration, förbättra motorvarvtalet och uteffekten.


Tröghetsmassan för de rörliga delarna reduceras, vilket minskar friktionskraften och förbättrar motorns bränsleeffektivitet. Valet av titanlegering kan minska belastningen på relevanta delar, minska storleken på delar, så att motorns och hela fordonets kvalitet minskar. Minskningen av tröghetsmassan på reservdelar minskar vibrationer och buller och förbättrar motorns prestanda. Användning av titanlegering i andra komponenter kan förbättra personalkomforten och bilarnas estetik. Inom fordonsindustrintitanlegeringsarkhar spelat en ovärderlig roll i energibesparing och minskning av förbrukning.