Som ett funktionellt material har Titanium Bar tre funktioner

Som ett funktionellt material är titanstång ett konstruktionsmaterial med huvudsakligen fysiska egenskaper, det vill säga den har speciella egenskaper inom elektricitet, magnetism, ljud, ljus och värme, eller visar speciella funktioner under dess verkan. Studien på titanstång har funnit att den har tre speciella funktioner och har potentiella tillämpningar:


1. Minnefunktion

Ti-ni-legering har enkelriktad, dubbelriktad och rundströmminneseffekt vid en viss omgivningstemperatur. I konstruktionen för att göra rörleden för jaktflygplanets oljetrycksystem; Rörledningssystem för gemensamt oljeföretag; Parabolantennens antenn med en diameter på 500 mm tillverkad av tråd med en diameter på 0,5 mm används i flyg- och flygplan Används inom medicinteknik för att göra snarkningsbehandling; Gjorda till skruvar för läkning av sprickor och så vidare. Ovanstående applikationer har uppenbara uppenbara effekter.

titanium bar of Chinese manufacture

2. Superledande funktion

När temperaturen på niobium-titanlegering ligger under den kritiska temperaturen, visar den funktionen av nollmotståndets superledningsförmåga.


3. Hydrogenlagringsfunktion

Ti-fe-legering har egenskapen väteabsorption, som kan lagra en stor mängd väte på ett säkert sätt och frigöra väte i en viss miljö. Det har en ljus framtid inom väteseparation, rening, lagring och transport, värmepump och lagringsbatteri.


Det har gått 38 år sedan uppfinningen av konstgjord tandimplantat av titanlegering. Tillämpningen av biokemisk vetenskap och teknologi gör att tandimplantattekniken ständigt förändras med varje ny dag i hopp om att ge allmänheten ett snabbt, vackert och framgångsrikt nytt medicinskt val för vackra tänder. Tänder är inte längre bara tugga, utan mer försköna. Tandimplantatsamhället i Taiwan chen-tsai wu sade att den omni-riktade estetiken i Taiwan periodontal och implantatterapi årsmöte, med "strävan efter mänskligt tredje par tänder, föryngring och självförtroende leende" som temat, inbjöd välkända nya Yorks universitetsprofessor Dr. BrianChadroff och implantatestetisk mästare Dr. Stephen Chu lärde periodontal, estetik, implantat ny konceptsteknik. Det publicerade också att titanutrustning, titanstav, titanindunstare och implantat behandlades med biokemisk teknik, raffinerad metallsmältning, precisionsslipning eller ben som syntetiserats genom genteknik, renat och extraherat med tillväxthormon och guidad regenerativ materialteknik, som var en milstolpe i det tekniska utbytet av konstgjorda tandimplantat i Taiwan.


Enligt de japanska tillverkarna av hälsotillbehör är användbarheten av olika metallmaterial i hälsotillbehören högst i 26,2% aluminiumlegering, och titanstången erkänns av 17,4% för sin lätta vikt, korrosionsbeständighet och andra egenskaper. Naturligtvis är titanutrustningen, titanstången, titanindunstaren och metallmaterial som drivs av hjälpverktyg för självhjälp det mest lämpliga från titan- och titanlegering, men de kostar mycket. Med en vikt på 12 till 17 gigabyte kostar de 1 200 till 1 300 yen och är billigare än rostfritt stål. Självhjälp är naturligtvis också sked och gaffel, ljus är förutsättningen för deras behov, men bekvämt ta och bekvämt att äta, bekvämlighet för att anpassa dess utseende blir också förutsättningen för deras behov, ytterligare förhandlingar och greppdelen, måste kunna frigöra böjning med nådens uppåt och nedåt, och vid manipulering av greppet vid tillfället av, måste kunna svampa osv kommer att brytas in. Här är en titansoppa som även kvinnor kan böja. För dem som har problem med att öppna munnen eller för de som är väldigt gamla är munens botten utformad för att vara stark och grunt. En annan typ av titanutrustning som kallas universalstång, titanstång, titanindunstare, självhjälps-aids, är en typ av bekväm tillgång för människor som har legat i sängen länge. Genom att trycka eller dra i handtaget kan kroken framtill manipuleras för att hämta föremålet. Stången är gjord av trä, aluminium, kolfiber, etc. Krockmaterialet i främre änden är tillverkat av rostfritt stål. Titankrokarna förväntas vara både lätta och högstyrka, trots att de inte skapar några axlar för människor, men för dem med reumatism eller mindre styrka har de vissa fördelar.