CXMET titan metall produktionslinje

CXMET, är mest konkurrenskraftiga integrerade material tillverkning i världen är produkter av cxmet inklusive Titan, volfram, molybden, tantal, niob, zirkonium etc, material som inte bara tillgodoser den inhemska krav men också exporteras till mer än fyrtio länder och regioner genom vårt världsomspännande marknadsföring nätverk för omfattande application.our produkter har använts i stor utsträckning inom petrokemiska, oilandamp, gas, flyg och energi.

VåraTitan och titanlegeringMetallurgi produktionslinje

Smältande metodSize(mm)
VARD508-D1066
EBM400*1200*(4000-4500)
PAM300*750*(4000-4500) / D600

Titanium plåt- och bandprodukterproduktion lind

TI-64 legering titanplattor och lakan med en bred storlek ringde finns tillgängliga från plåt- och bandprodukter produktionslinjen, som består av grovbearbetning kvarn maskin, kallvalsning maskin och andra hjälpmedel för värmebehandling och sura betning.


Titan används i stål legeringar (Ferro-titanium) och stillaliggande kol i rostfritt stål. Det används i en mängd olika legeringar, primärt aluminium och järn, men även vanadium, koppar, järn, mangan, molybden och andra. Rullade Titan produkter såsom plattor, barer, sladdar, etc. Används för olika industriella ändamål inom aerospace, luftfart, sportartiklar, titta på industrier. Eftersom Titan är biokompatibelt och inte avvisas av den mänskliga kroppen, har den också viktiga medicinska tillämpningar såsom implantat och instrument.

Vi erbjuder ävenTitanium göt och färdiga delar,även nyatitanlegeringatt göra följande:

Gr1, Gr2, Gr12, TB6, TB9, TC10, TC11etc.