Hur man identifierar en ren titanium-ram

Ren titanbrilram är mer och mer populär bland konsumenter, med sin lätta vikt, korrosionsbeständighet, anti-allergi, anti-trötthet, höga styrka fördelar, av fler och fler studenter, vit krage, elit som det första modevalget konsumtion. Har du någonsin hört talas om rena titanbrilramar? När forskning och utveckling av titanmaterial och bearbetningsteknologi mognar, dök successivt ut på marknaden för närvarande rent titan, beta-titan, titanminnarklocka prioriteras med titanramar, men på grund av olagliga affärsmän som legosoldat och våra konsumenter inte kan identifiera märkte på marknaden mycket dålig kvalitet, falska falska "rena titanramar," så hur identifierar vi rena titanramar?

titanium glasses

Nedan presenterar vi några enkla och enkla metoder för att identifiera rena titanbrilramar.


Den första metoden för att identifiera den rena titanbrillen är: mätmetod.


I allmänhet är legeringsramens specifika vikt cirka 8,9 g / cm3, och den rena titanramen är 4,5 g / cm3. Eftersom vikten av titanmaterial är lika med hälften av legeringsramen är den relativt lätt i handen. Detta är ett av de enklaste sätten att skilja mellan titan- och icke-titanramar.


Det andra sättet att identifiera en ren titanram är: titta på gångjärnsförbandet, finns det en packning?


Ren titan-spegelram i gångjärnsläget är inte lämplig för att få direkt kontakt med titan och titan, annars är det lätt att dyka upp fogens rynka, fenomenet dåligt spegelben. Två tunna packningar är vanligtvis monterade på gångjärnet i en ren titanspegel för att separera det övre och nedre gångjärnet. Därför är det också ett bra sätt att identifiera om det är en ren titanram för att kontrollera gångjärnets packning. När du tittar på gångjärnsförbandet från insidan av ramen hittar du ett litet spår, som är speciellt utformat för att underlätta borttagningen av packningen.


Det tredje sättet att identifiera en ren titanbrilram är att observera svetspunkterna på nässtödstammen och nässtödlådan


Svetsningen av rent titanmaterial är syrefri kollisionssvetsning, svetsmärket är "steg" -form; Svetsningen av legeringsmaterial är punktsvetsning med "lutningsform", vilket är en av de effektiva metoderna för att särskilja titanramen från icke-titanram, all-titanram och icke-titanram.


Det fjärde sättet att identifiera den rena titanbrillen är: magnetisk reaktion med en magnet.


Skruva spegelramens gångjärn så långt som möjligt och locka den med en magnet i fri rörelse. Om spegelbenet skakar under magnetens dragning, indikerar det att spegelramen inte är gjord av rent titanmaterial. Annars indikerar det att spegelramen kan vara tillverkad av titan.


Ovanstående är en enkel metod för att identifiera den rena titanbrilramen, om vi helt enkelt från etiketten för att avgöra om rammaterialet är rent titan är inte tillräckligt, men också kombinerat med ovanstående flera metoder för omfattande utvärdering, för att identifiera ren äkthet med autenticitet av brinnande titan.


För att förhindra dåliga leverantörer till ram av titanlegering som en ren titanram kan konsumenterna hänvisa till följande introduktion för identifiering. Titanglasögonram, beroende på typ av titananvändningsdelar, respektive med förkortningsformen graverad på spegelramen, vanligtvis i spegelfoten, så länge du är uppmärksam på noggrant, är det lätt att skilja.


I allmänhet är en PURETITANIUM-ram märkt med 100% TITANIUM eller PURETITANIUM på benet eller linsen; BetaTitanium-stativ är märkta med BetaTitanium eller Titanium Titanium, som varierar något från tillverkare till tillverkare.


På grund av kundernas efterfrågan finns det rena titanramar, Beta titanramar och halva titanramar, halva titanramar är indelade i titanlegeringsram, såsom minnet titan, biologisk titan etc. Titankombination, nämligen: rent titan eller titan och metall kombinationsram, såsom rent titan för spegelbenet, metall för bildramen, titan för bildramen, metall för spegelbenet; Kombination av titanlim, nämligen: rent titan eller titan på titan och platta eller TR-materialkombination, såsom rent titan för spegelbenet, plattan för bildramen, titan på bildramen, TR för spegelbenet.


Genom ovanstående förståelse, låt oss äga hur vi väljer ett par tillfredsställande titanglasögon.