Konkurrensen på marknaden kommer att driva utvecklingen av Titan industrin i Kina

Sedan 2011 är konkurrensen på marknaden för Titan industrin allt hårdare. Ta titanlegering och titandioxid exempelvis enligt statistik, produktion av titanium svamp i fem år från 80000 ton per år ökade till 150000 ton per år. Och titandioxid i fem år också från mer än 2,4 miljoner ton per år tillväxt att nästan 3,2 miljoner ton per år.  Med den snabba utvecklingen av Titan industrin, ledde vid samtidigt, produktionskapaciteten av hög Titan slagg från 350000 ton per år ökade till 500000 ton per år. Detta ökar är både bra och dåligt. Alla stora och medelstora företag är känna trycket lidande för snabb utveckling.
Författaren trodde att hög hastighet Titan industrin i Kina utvecklas lite mindre rationell, fenomenet är ett tecken på industri kapital överskott. Det skulle vara som en utbyggnad av fenomenet fastigheter 2009.A massa pengar investerade i Titan industrin kommer säkert leda till att marknaden konkurrens av Titan industrin. Redundant kapacitet har att möta en allvarlig test när marknaden klimax exit. Vissa företag som tvättas bort av marknaden är således också naturligtvis förståeligt.
Så länge det marknadsekonomiska systemet oförändrad, kommer inte konkurrensen på marknaden avsluta om dess källa är kapital överskottet eller andra.

Så länge det inte är en solnedgång industri, som en hel industri måste man fördelar. Någon nytta är avsedd för att locka kapital.
Vi kan inte driva kapital av branschen och det är inte heller nödvändigt. Teknisk innovation och företagsutveckling är oskiljaktiga från branschens kapitaltillskottet. Hur man gör bra användning av industri kapital och undvika dess negativa effekt är utmaningen för varje industriella operatörer och chefer. I författarens observation är mest drabbade av industriellt huvudstaden ofta low-end företaget i branschen. Även avancerade teknik känd i USA och Japan, kommer att 90% företag i low-end produkter produktionen ställas inför svårigheten i fem år.  Och genom marknaden urval, kunna de företag som överlevde är vem har en eller flera talanger i händerna.
I rundor av marknadens upp-och nedgångar, kommer de utmärkta företag gradvis växa blivit en företrädare för branschen och bidra till avancerad teknik och hög kvalitet produkter. Och de företag som elimineras av marknaden kommer att högkvalitativa näringsämnen och gödningsmedel av bra företag. Även om det kan verka grym, men det är en integrerad del av marknadsekonomin.
Nu är det under ändringen av "den tolfte femårsplanen" och "den trettonde femårsplanen". Kinas ekonomiska utvecklas till nya normal status. Smärtor i marknaden övergången kan fortfarande inte sluta. Men som kommer att belönas i enlighet med de vetenskapliga lagarna. Sedan 2011, har det fem år på marknaden plötsligt och våldsamt formaliserat. I denna femårsperiod, även om vi ser nedgången av företag eller ens de förtjänstfulla företag. Men vi såg också uppkomsten av tekniska landvinningar produkter. Jämfört med tidigare år, importen av titanium svamp produkten minskas avsevärt. Kina blir titandioxid exportör Titan pigment importören. Ledare Titan företag steg i befallande höjder av luftfarten, kärnkraftverk, militära industrin och andra branschen tillsammans med oändligt högkvalitativa produkter.
Jämfört med industriländerna, Kinas Titan industrin skala är stor, men fortfarande ung. Efter upplevde upp-och nedgångar i marknaden, är det bundet till födelsen av Titan företag som ShenZhen Adv-Ti, Baoti, HarbinTi, C-WMM. Dessa Titan företag precis som en axel som innehar de globala utmaningarna. Titan kommer att vara mer och utbredd mer. Endast företag med hög teknisk kvalitet, professionell service kommer upptar ett brett utbud av himmel och jord.
I de kommande fem till tio åren, tror vi avtagande steg utvecklingen av Kina Titan industrin blir mer gynnsam för den fina utvecklingen. På samma gång på grund av universalitet tillämpningen av Titan, kommer att Titan teknik förmågan också få en större uppstigning. Särskilt goda framtidsutsikter den civila marknaden, i en kort period kommer visas fenomenet bristvara.