Midhöstdagen i CXMET


Från den 22-24: e. Sept 2018 är kinesiska midhöstfestivalen. CXMET kommer att fungera 22: e. och har två dagar vila.

Midhöstfestivalen är en skördefestival som firades särskilt av kinesiska och vietnamesiska folk. Festivalen hålls den 15: e dagen av den 8: e månaden i månskalendern med fullmåne på natten, motsvarande i slutet av september till början av oktober av den gregorianska kalender med fullmåne på natten.

På grund av det antika Kinas kulturella inflytande har midhöstfestivalen spridit sig till andra delar av öst, sydost och sydasien. Men det sätt på vilket olika länder firar det varierar. Mooncakes, som traditionellt ätas under denna festival, har också dykt upp i västra länder som en exotisk söt.

Festivalen firar tre grundläggande begrepp som är nära förbundna:

1. Samla, som familj och vänner kommer samman eller skörda grödor för festivalen. Man säger att månen är den ljusaste och rundaste den här dagen vilket innebär familjeåterförening. Och det här är den främsta anledningen till att människor tror att mitten av hösten är viktig.

2. Thanksgiving, tack för skörden eller för harmoniska fackföreningar

3. Be (begära begreppsmässig eller materiell tillfredsställelse), till exempel för spädbarn, en make, skönhet, livslängd eller för en bra framtid

Traditioner och myter som omger festivalen bildas kring dessa begrepp [11], även om traditioner har förändrats över tiden på grund av förändringar i teknik, vetenskap, ekonomi, kultur och religion. Det handlar om att vara tillsammans.


På samlingsdagen arbetar CXMERT-folket som vanligt, och målet är att leverera paket till kunderna så snart som möjligt.

Om du och något brådskande eller icke-brådskande paket, var snällt att inte kontakta CXMETs folk.

CXMET kan leverera titanstången, titanstången, titanplattan, titanplattan, titanstråden, titanröret, titanröret, titanröret, titanflänsen, titanblocket, titanringen och massor av titanpassad partikel.

Förutom titan kan produkterna för nickel, tantal, niob, volfram, molybden, zirkonium levereras som dina krav. Många partiklar som jordningsring, smältkrok, spik, fästelement etc.

Några av sällsynta - metallprodukter och grundmetallprodukter kan levereras som dina krav.


Mer information och beställning var vänlig kontakta CXMET, mail till sunny@cxmet.com.