Rullande och applicering av titanfolie

Titanfolieär en titanplatta, remsa, rulle eller ark med en tjocklek av 0,1 mm eller mindre. Bredden på titanfolien skärs enligt användarens' s krav. Rullkroppens längd bestämmer bredden på den rullade titanfolien. Ju bredare och tunnare rullningen desto svårare är det att rulla. Bredden på valsad titanfolie är cirka 600 mm. Titan och titanlegeringsfolie används främst inom elektronik, instrument och andra sektorer.

Titanfolie har hög hållfasthet, god korrosionsbeständighet, hög kvalitet och överlägsen korrosionsbeständighet. Titanfolie används ofta. En är tweeterfilmen som används för högtalare och högtalare. Titanfolie används för hög kvalitet och ljudet är klart och ljust. För det andra används den för bandspelare, videobandspelare och magnetkortsmaskiner. Högtalarmembranet av ren titanfolie gör högtalarens kryp liten, och membranet är i normalt tillstånd av magnetisk bas och egenskaperna för höga svängningsresponser har förbättrats avsevärt. Titanfoliematerial innefattar även följande fält: precisionsdelar titanfolie, speciell titanfolie för ljudfilm, speciell ljudfilm titanfolie för vakuumelektroplätering, ren titanfolie, titanlegeringsfolie, titan med jämn yta titanfolie, matt yta titanfolie, krökt yta Bearbetning av titanfolie, ultratunn titanfolie, rullad titanfolie, etc.

Produktionsmetoden för titanfolie används i stor utsträckning vid plattvalsrullning, med hög produktivitet, stor skala och stor produktion, i princip med sex höga kallvalsverk eller 20 höga kallvalsverk för produktion. Det finns två vanliga värmebehandlingsmetoder för titanband och folie: vakuumglödgning och online-skyddsglödgning. Vakuumglödgning är att placera rulle eller titanfolie i en vakuumugn för värmebehandling; tekniken introducerad av kontinuerlig online-skyddsglödgning av titanremsa och folie, som har högre produktionseffektivitet än vakuumglödgning, och har en hög produktförbättring, men utrustningströskeln är hög, särskilt för produktkvaliteten och de mekaniska egenskaperna hos titanremsa och foliematerial.