Produktionslinjen Titanium Alloy Bar av luftkvalitet beställdes framgångsrikt i Xianyang

För några dagar sedan slutförde Shaanxi Tiancheng den första termiska belastningsprovningen av titanlegeringsstav och trådproduktionslinje, vilket markerade det officiella slutförandet av Kinas första titanlegeringsstav och trådproduktionslinje för luftkvalitet, vilket i hög grad har främjat tillväxten av titanindustrin. Kvalitetsutveckling.

Under de senaste åren har Kina gjort betydande framsteg och utveckling inom flygindustrin. Tillämpningen av dessa högprecisionstekniker måste stödjas av ett starkt stöd från Kina. Material har dock alltid varit en flaskhals som begränsar den snabba utvecklingen av Kinas&# 39: s flygindustri och militära industrier. Inom titanindustrin är högkvalitativa titanlegerade stavar och ledningar av luftkvalitet en svag länk i hela leveranskedjan. Relaterade inhemska industrier har förlitat sig på importerade råvaror eller importerade färdiga produkter för att upprätthålla produktionen.

De högpresterande stavar och ledningar av titanlegering som produceras av Tiancheng Aviation Materials fyller perfekt materialgapet i många avancerade applikationer som inhemska luftfartsstandarddelar, motorblad, högkvalitativ medicinsk titan etc. och bryter också igenom begränsningarna beroende av import av relaterat material. , Ge solid support för uppgradering och utveckling av militärindustrin.