Effekt av glödgning på ljusheten i ren titanplatta

Ljusstyrkan hos den industriella titanplattan efter glödgning bestämmer kvaliteten på den industriella rena titanplattan , det finns många faktorer som påverkar ljusstyrkan, de viktigaste fem punkterna:


1. Huruvida glödgningstemperaturen kan nå den normala temperaturen. Industriell ren titanplattvärmebehandling antas vanligtvis av lösningen värmebehandling, det vill säga, vi kallas vanligen "glödgning", hög temperatur industriell ren titanplattans temperaturskala på 1040 ~ 1120 ℃ (japansk specifikation). Du kan också undersöka glödgningsugnen, glödningszonen industriellt rent titanplattrör bör vara glödande skick, men visar inte mjukgörning.


2. Glödande atmosfär. Rent väte används vanligtvis som glödgningsatmosfären. Renheten i atmosfären är bättre än 99,99%. Om atmosfären har lite inert gas kan renheten vara lägre, men den får inte vara rik på för mycket syre och vattenånga.


3. Täthet i ugnens kropp. Den ljusa glödgningsugnen ska vara avstängd från utomhusluften; Använd väte för underhållsgas, så länge en ventil är öppen (används för att tända avgasen väte). Sättet att kontrollera kan gnuggas med tvålvatten i varje ledspricka i glödgningsugnen för att se om gasen kan rinna; Det enklaste stället att driva gas är den plats där glödgningsugnen kommer in i det industriella rena titanplattröret och producerar det industriella rena titanplattröret.


4. Håll lufttrycket. För att undvika mikroläckage bör högtemperaturbeständig industriell ren titanplattugnsunderhållsgas hålla sig vid ett visst positivt tryck, om det är väteunderhållsgas, brukar mer än 20 kBar.


5. Vattenånga i ugnen. Å ena sidan för att se om ugnskroppsinformationen kan vara torr, initial laddning, ugnskroppsuppgifter måste torkas; Den andra är den industriella rena titanplattröret i ugnen kan förbli för mycket vattenfläckar, särskilt om det finns hål ovanför röret, läcka inte in, annars förstör ugnsatmosfären.


Bör uppmärksamma är i princip dessa, normala, efter att ugnen bör vara cirka 20 meter tillbaka hög temperatur industriell ren titanplatta kommer att börja lysa, ljus för att återspegla typen av.

titanium plate