Skallen kommer att repareras med titanlakan

Efter ett samråd med experter från sjukhuset, skallen reparationsplan chenghai bybo wang muyi (bilden ovan av Hong Yiyi) fastställdes slutligen. Reportern fick veta från peng ai medicinska kosmetologi sjukhus igår, har sjukhuset beslutat att användatitan plåt och plattasom material för att reparera skallen, förväntas göra kirurgi inom en snar framtid.

titanium sheet and plate for sale

Enligt sjukhustjänstemän, även wang skalle var indränkt i alkohol och förseglade i en glasflaska efter att ha tagits bort, har det varit oanvändbart i tre år. Förra veckan har sjukhuset organiserat ett samråd med professionella läkare, eftersom wang mu har en stor skalle defekt, vilket är 14 cm × 12 cm, och innebär tids-och omloppsområden. Panelen diskuterade och bestämde sig för att använda det bästa reparationsmaterialet i världen - titanplatta. "Titanplattan har stabila fysiska och kemiska egenskaper i människokroppen och kommer inte att orsaka biverkningar. Det kan behållas i människokroppen under lång tid." Expertgrupp relevant person som ansvarar uttrycker till reportern.


På grund av den breda omfattningen av wang mu skalle defekt, sjukhuset används tunn datortomografi, överförde data till Peking, och använde tredimensionell rekonstruktion för att göra reparationsmodellen på datorn. Det rapporteras att titanplattan modellen anlände i Shenzhen igår, wang muyou har också tagit bort allt hans hår, redo att genomgå reparationsoperation inom en snar framtid. Experter säger att reparationsmaterialet kan vara förenligt med graden av autolog skalle, postoperativ skalle form kan helt återgå till det normala.