USA: s infanteri är utrustad med titanlegeringsskelett, som är otillgängliga: Kan du undertrycka det kinesiska och ryska infanteriet?

Efter att den amerikanska militären populariserat mekaniska hundar och exoskeletvapen, kommer det att undertrycka infanteritrupperna i Kina och Ryssland? Den amerikanska militären investerar miljontals dollar i experimentell exoskelet-teknik. Denna teknik kommer att göra soldater starkare och mer hållbara. Experter säger att detta är en del av att expandera och marknadsföra avancerad utrustning för att skapa en ny generation "supersoldater."

titanium

Amerikanska soldater som bär den här typen av mekanisk exoskelet är faktiskt utrustade med ståltillverkade maskintillbehör, även kända som power armor, som förvandlar människor till järnmän. Systemet består av en exoskelettram, en bärbar dator, ett miniatyrhydrauliskt system och rörelsessensorer. Metallhud och andra komponenter. Den kompletta rustningen är tillverkad av titanlegering och väger 32 kg. Den drivs av två 3,6 kg litiumbatterier.

Dräkten är indelad i stridstyp och logistisk typ. Kamprustningen förstärks vid ledens exoskelet och midjexoskeletten. Med den här utrustningen kan soldater bära 100 kilo utrustning och gå vidare med en hastighet på 10 kilometer per timme, och denna exoskelettapparat kan arbeta kontinuerligt i 20 timmar för att skapa en supersoldat.


Lockheed Martin sa att en utvald armé av soldater kommer att inleda försök med ett exoskelet-system som heter ONYX i december. Detta exoskelet-system använder artificiell intelligens-teknik för att förbättra styrkan och kapaciteten hos varje soldat. Exoskeletten kan låta viktbärande soldater marschera i 15 timmar i en 15-graders sluttning, och soldaterna känner bara lite trötthet. Tillsammans kommer dessa mekaniska hundar, drönare och obemannade robotar att skapa en robotarmé. På det här sättet kan den amerikanska militären utrustas med tunga kortsäkra västar, och bilda en känsla av enorm makt och otillgänglighet.

titanium equipment

Den amerikanska infanteristridens mekaniska hund är ett annat tillstånd. Generellt sett är den amerikanska militärens individuella belastning cirka 40 kg, och den här stora hunden har en nyttolast på mer än 150 kg och kan kontinuerligt gå mer än 30 kilometer, vilket kan hjälpa en A-fyramans stridsenhet att transportera utrustning och förnödenheter. ? I modern tid är dessa utrustningar faktiskt mycket omogna och kan inte bekämpa. Den första är den mekaniska hunden, som har en begränsad bärförmåga, och väger mer än 200 kg. Dess passeringsförmåga är mycket allmän, och den komplicerade bergiga terrängen kan inte passera alls. Dessutom har infanteritruppens logistik blivit svårare samt underhåll, vilket ger extra arbete. Med exoskelet-systemet kan de flesta stridsåtgärder inte utföras efter att soldaterna har tagits in. Människokroppen kan bara utföra besvärliga rörelser inom en begränsad mängd och kan inte slåss alls.

Exoskelet-systemet gör det möjligt för bäraren att upprepade gånger lyfta en vikt som väger cirka 90 kg hundratals gånger utan att känna sig trött, och samtidigt kan den kontinuerligt tränga in i en träplatta med en tjocklek av cirka 7,5 cm. I själva verket är det faktiskt mer lämpligt för användning av logistik- och ingenjörsenheter, och stridens infanteritrupp är ännu inte lämpligt. Slutligen utvecklas dessa system inte bara i USA utan utvecklas också i andra länder.

Vi har till exempel antagit en mer praktisk modell av exoskeletskelett + vanlig kroppsrustning, vilket hjälper till att ytterligare minska vikten på exoskelettstrukturen. Det betonar inte dess styrka och försvar, utan förstärker dess uthållighet så mycket som möjligt. Den ryska militära exoskeletten tillåter infanteri att avfyra maskingevär med en hand och uppnå en "datoräker" effekt. Att bära exoskeletter kan lägga soldater under tung vikt och också springa snabbare än vanligt. Men exoskelet, inklusive mekaniska hundar, är det största problemet nu, vad ska man göra om det inte finns någon ström?