Titanium Civil Health Products Market Situation

1. Nuvarande marknadsförhållanden

För närvarande används järn, aluminium och rostfritt stål i stor utsträckning i porslin och köksredskap i hemmet och utomlands. Vid användning av dessa material kommer den mänskliga kroppen mer eller mindre att producera några faktorer som inte bidrar till hälsan:


Järngryta:anländer järnet i skålen, det är 3 valensjärn, människokroppen kan inte absorbera, människokroppen kan absorbera 2 endast valensjärn.


Aluminium kruka:vid höga temperaturer syra, kommer alkaliska förhållanden att ha aluminiumlösning, leda till aluminiumförgiftning, är inte säkert. Världshälsoorganisationen har förbjudit aluminiumpannor att användas i mat som innehåller salt.


Stekpannor i nonstick:de flesta är gjorda med 0010010 quot; teflon 0010010 quot; målarfärg, som den amerikanska regeringen anklagar för att vara cancerframkallande. Teflon släpper ut mer än ett dussin skadliga gaser när de utsätts för höga temperaturer och dödar vissa djur med känsliga luftvägar. Men de toxiska effekterna av dessa gaser på människor har inte fastställts.


Emaljbestick:emaljvaror belagda i det yttre lagret är faktiskt ett skikt av emalj, som innehåller aluminiumsilikat en klass av ämnen. På grund av omrörningsfriktion, lätt att orsaka skador, så att aluminiumsilikat ett slags material överförs till mat.


Lergods, gryta:potentiell skada har i princip två avseenden: det är emaljen av lantgryta, 2 det är 0010010 quot; falsk lila arenaceous 0010010 quot;. 0010010 quot; Pseudo-lila sand 0010010 quot; tillverkas genom att tillsätta järnrött pulver, mangandioxid och andra kemiska pigment, och görs genom att lägga till kemiska medel för att lägga till färg istället för äkta lila sand.

image


2. Fördelar med titanhälsoprodukter

Fördelen med titanhälsoprodukter är att det finns ett skikt av titanoxidföreningfilm på ytan av titan, de kemiska egenskaperna är extremt stabila, till och med 0010010 quot; wang shui 0010010 quot; i syran kan inte påverka den. Titanium POTS reagerar inte kemiskt med ingredienser när de kokas. Därför är den rena titanpotten den enda metallkrukan som kan användas för att steka traditionell kinesisk medicin. I USA och Japan kallar människor en titankruka en smaskig kruka.

titanium pot for sale

Den termiska funktionen av titanpotten är utmärkt: den kan laga gröna rätter vid låg temperatur, snabb och låg fetthalt och bibehålla näringsämnen och smaken på livsmedelsmaterial i största utsträckning. Grön mat med hög näring är ett hälsosamt inslag.


Användningsfördelarna med bordsartiklar av titan och köksredskap återspeglas i följande aspekter:


Stark korrosionsbeständighet: mer än rostfritt stål korrosionsbeständighet, även den mest frätande 0010010 quot; kungvatten 0010010 quot; (koncentrerad svavelsyra och koncentrerad salpetersyra-blandning) det finns ingen rost, lång tid kokning och lagring av sura och alkaliska livsmedel kommer inte att producera metalllukt, kan också användas för att koka kinesisk medicin. Andra metall POTS kan inte göra detta.


Hög hårdhet:mycket högre än hårdheten i rostfritt stål, slitstyrka, repmotstånd, semi-permanent användning.


Lättviktig:fruen är väldigt lätt att använda, bara hälften av järnkrukans vikt, lätt att använda.


Behöver inte underhålla:maken är mycket lättad att använda hög temperatur bränna inte illa, inte dåligt, behöver inte underhålla.


antibakteriell:har den naturliga fotokatalytiska antibakteriella effekten, i den naturliga ljuslinjen har den naturliga antibakteriella effekten, hygien, ingen bakteriell förorening.


Non-stick-effekt: god non-stick-effekt och järnpotten, men inte helt non-stick.


Energi sparande:tidsbesparande energi, värmeöverföringshastigheten är järnkruka 7 gånger, är den sammansatta botten stålkrukan och legeringskrukan tio gånger, omrör för att spara energi.


Biologisk affinitet:är människokroppsaffinitet och metallkontakt under lång tid kommer inte att vara allergisk, medicinsk behandling har ersatt rostfritt stål som 0010010 quot; humant ben 0010010 quot; implanterad i kroppen.


Användningsområde:kan använda ugn och keramisk ugn


Ren hälsa:99. 75% titanmetall med hög renhet tillverkad utan beläggning är den mest hälsosamma och säkra metallkrukan.


Ytviskositet:elektrolytisk slipning är mer grundlig, det finns ingen mekanisk polering av arvet från skadliga dammpartiklar, elektrolytisk slipning av titanpotten är något konkav och konvex yta, kan förbättra värmeöverföringshastigheten och inte klibbig.


Bilden av ögonen, i ögonen på den allmänna transporten, kärnreaktorer, titan används för smycken, ögon golfklubbar och andra lyxvaror.


Titan har så utmärkta egenskaper, och titan är också mycket svårt att bearbeta. Förståelsen och förståelsen för titanbearbetningsteknik och bearbetningsmedel begränsar relevanta företag att komma in i detta område. Fram till nu väntar inhemskt titanbordsartiklar, köksredskap eller en jungfru mark på utvecklingen av människor med insikt. Titaniums bestick och köksredskap som produceras av detta projekt övervinner stereotypen av svårigheten och den estetiska känslan att ren titanmetall är svårt att visa konst, och har ljusa färger, vilket gör den perfekta kombinationen av teknik och livsmedel. Få tusentals hushåll att inse riktigt 0010010 quot; vill vara friska med titanpotten! 0010010 quot;