Titanrörbeslag löser korrosionen i röret i industrin

Under de senaste åren har den standardiserade produktionen av titanrörbeslag dykt upp på vår marknad, vilket också är en nyskapning i tillämpningen av titanrör, vilket kraftigt ökar livslängden för titanrör och förbättrar användningen av titan. Detta dokument introducerar produktion och utveckling av standarden på titanrörbeslag inom och utanför marknaden, samt produktion och standardisering av titanrörbeslag på vår marknad.

Rörledningskorrosion är en allvarlig skadefaktor i industriell utveckling. Enligt relevanta medierapporter är den årliga förlusten av stål på grund av korrosion mer än tio tusen ton, titanledningar transporter brandfarliga, explosiva, skador, korrosiva medier, det finns farliga faktorer. Därför desto högre är kravet på titanlegeringsrörmontering.

Titan har fördelarna med hög hållfasthet, låg vikt, god värmeöverföringsprestanda och korrosionsbeständighet. Titan med dessa funktioner gör det till en lösning på problemet med kemisk relaterad teknik relativ ekonomisk metod, även om investeringskostnaden är högre än den allmänna prestanda för titanmaterial, men titan har använts i stor utsträckning inom området kemisk industri, baserat på livscykel analys, med användning av titanrörbeslag kan förkorta drifttid, öka genom att minska underhåll, produktkvalitet och öka livslängden på rörledningen för att minska kostnaderna.

titanium pipe of China

För närvarande har titanrörbeslag använts i stor utsträckning inom kemisk, petroleum, petrokemisk, vakuumsalt, beredning, marin teknik, elkraft och andra industrier. Titan används ofta i frätande medier på grund av dess goda korrosionsbeständighet, såsom kaustisk sodamassa, epoxipropan, etc. Titanmaterial har använts i stor utsträckning i utrustning och rörledningar. Titanrörmonteringsmedium används också i myrsyra, metanklorid och andra projekt för att lösa problemet med korrosionsrör.