Titans hälsa bäst förstås av änglar i vitt

Hälsan hos titan verkar bäst förstås av ängeln i vitt, kanske är detta utgångspunkten för att främja titan, popularisera titan, känna igen titan, gå in i titan, använda titan och känna hälsan hos titan. Reportern framförde "hälsan hos titan vit ängel vet bäst" har bas.

titanium for medical

Enligt ett: 1986 vann den kinesiska teknikakademin dong-ying li som teknikkonsult för uppkomsten av den tredje metalltitan - - - - - - "" den bästa skivan, den sjätte Kina gyllene tuppfilmen har en sådan lins: prärie har en liten flicka är krökt ryggrad, läkare använder titan nickellegering minne för att göra den lilla flickan krökt ryggraden.


Grund två: reportern läser i "bosomvän" -magasinet, år 2000, den vänstra sidan av skallen som flickan sun nana av shandong på 18 år gammal förlorade på grund av en bilolycka, lämna ett tunt skikt av hjärnhår att bara lindra cerebellum . 2004 fick sun nana, som torterats av en bilolycka i fyra år, en tunn, lätt och hård titanskalle som mätte 156 kvadratcentimeter på jimo-folkets sjukhus i Qingdao. På den tiden antogs sun nana, klädd i en "titanskalle", med framgång till universitetet. (med framstegen inom vetenskap och teknik ersätts nu "titanskallen" generellt av 3D-tryckt titanmask.)


Grund 3: den 22 juli 1998 sjöng LAN, en medlem av det före detta kinesiska kvinnliga gymnastiklaget, skadad i en valvövning vid den fjärde amerikanska vänskapspelen, vilket resulterade i cervikal ryggradsfraktur och paraplegia under bröstet, vilket blev fokus av uppmärksamhet. År 2014 pratade reportern med sjöng LAN på weibo och fick veta att hon hade implantat titan naglar i sin kropp, vilket hade harmoniserats med hennes ben. Reportern skrev också "chatta med sång LAN", texten publicerades i Kinas tidning för icke-järnmetaller och vann årets pris för goda nyheter.


Grund 4: i juli 2019 åkte reportern till guangzhou zhongshan heshun titanindustrin för att intervjua, berättade daglig chef wu zhihong en intressant historia. Vänner kommer att köpa titankoppar. Vänner till vänner går samma väg. Nästa dag, vänner till vänner att heshun titanindustrin och köpte några titan koppar, den ursprungliga hon är från läkaren, känner till hälsa egenskaper titan denna metall, speciellt kommit till enheten för några få medicinsk personal köp. Wu zhihong djup känsla av säga, förstå titan talang förstå titan bra!


Enligt fem: en gång, zunyi vän på sjukhus, gick reportern på besök. Reporterens titankopp bära, från påsen för att ta en kopp vatten, sa en patient på avdelningen att du är en titankopp? Patienten fortsatte att säga att titan är bra, han har också en titankopp. Senare pratade reportern med honom och fick veta att han var biträdande chef för sjukhusets intensivvårdsavdelning och nyligen inlagd på sjukhus på grund av högt blodsocker.


Enligt sex: 2001 drabbades en anställd i zunyi titanindustrin en bilolycka som resulterade i finfördelat fraktur av mandible. När han skickades till zunyi medicinska högskola för att rädda, fixade sjukhuset tre bitar av titan cirka 1,5 kvadratmeter i patientens mandible. Nu 20 år senare kan patientens mandible röra sig fritt. Det är titan som ger patienten hälsa och perfektion. Det är titan som får patienten att känna livets smak.


Det finns många sådana exempel. Det har blivit normen för det medicinska samhället hemma och utomlands att implantera titan i patientens kropp, eftersom det bestäms av titanens biologiska metallegenskaper. Så vad är biofilia av titan? För att göra en enkel förståelse av det första, bara på detta sätt att få en ny förståelse av metall titan. Biomaterial är metallmaterial som kan implanteras i människor (eller djur) för att reparera organ och återställa deras funktioner. Vissa biologiska metallmaterial kan göras till tänder, ben och andra stödjande hård vävnad, andra kan göras till hjärtventiler, meninges, bukhinnor och andra mjuka vävnader. Den implanterade metallen blötläggs i blod, lymf, smörjmedel och andra vätskor. Titan har hög korrosionsbeständighet och stabilitet. Det är en metall som inte har någon effekt på mänskliga växtnerver och smak. Det kallas "biofilmetall". Därför har titan unika ANVÄNDNINGAR inom medicin. Efter några månader kommer benet att växa på titanplattan och i skruvtråden. Den nya muskeln kommer att förpackas i titanplåten. Frakturer kan nu behandlas med konstgjorda titanben istället för mänskliga ben.