Titan's Health är bäst förstås av läkare

Hälsan hostitanverkar vara mest förstått av ängeln i vitt. Kanske är detta utgångspunkten för att främja titan, popularisera titan, känna igen titan, gå in i titan, använda titan och känna hälsan hos titan. Reportern framförde" titan' s friska vita änglar vet bäst" är baserad på.

titanium alloy

Grund 1: i 1 986 vann Chinese Academy of Engineering dong-ying li som teknikkonsult för uppkomsten av den tredje metalltitan -" den bästa skivan, den sjätte Kina gyllene tuppfilmen har en sådan lins: prärie har en liten flicka är krökt rygg, läkare använder titan nickellegering minne för att göra den lilla flickan krökt ryggraden.


Grund 2: reportern läser i GG-quot; boomsvän GG-quot; magasinet, 2 000, tjejen sun nana av shandong på 18 år gammal förlorade vänstersidan på skallen på grund av en bilolycka, lämna en tunn hjärnhinne för att bara bryta in hjärnan. Sun nana, som torterades av en bilolycka i fyra år i 2 004, hade en tunn, lätt och hård titanskalle, mätt 156 kvadratcentimeter, ersattes vid Jimo People&# {{5} }; s sjukhus i Qingdao. På den tiden antogs sun nana framgångsrikt på universitetet efter att ha bär en GG-kvot; titanskalle GG-kvot; (med utvecklingen av vetenskap och teknologi," titan skalle" är nu generellt ersatt av 3 D tryckt titan mesh.)


Grund 3: den 22 juli, 1998, sjöng LAN, en tidigare medlem av de kinesiska kvinnorna' s gymnastiklag, skadades av misstag under en valvövning vid 4 amerikanska vänskapsspel, vilket resulterade i livmoderhalsbrott och paraplegi under bröstet, vilket blev fokus för alla parter. I 2014 pratade en reporter med sjöng LAN på weibo och fick veta att hon hade implantat naglar i sin kropp, som var i harmoni med hennes ben. Reportern skrev också GG-quot; chatta med sjöng LAN GG-quot; texten publicerades i Kinas nonferrous metal tidning och vann året' s pris för goda nyheter.


Grund 4: i juli 2019 åkte reportern till zhongshan heshun titanindustrin i guangzhou för en intervju. General manager wu zhihong berättade en intressant historia. En vän kommer att köpa en titankopp. En vän till en vän går samma väg. Nästa dag, vänen till en vän att heshun titanindustrin och köpte ett par titankoppar, den ursprungliga hon är från läkaren, känner till hälsa egenskaper hos titan denna metall, speciellt kommit till enheten för några få medicinsk personal köp. Wu zhihong av djup känsla av säga, talang som förstår titan förstår titan av bra!


Grund 5: en gång, Zunyi-vän på sjukhus, gick reportern på besök. Reportern' s titankopp att bära, från påsen för att ta en kopp vatten, sa en patient på avdelningen att du är en titankopp? Patienten sa då, titan är bra, han har också en titankopp. Senare pratade reportern med honom och fick veta att han var biträdande chef för sjukhuset' s intensivvårdsavdelning och nyligen inlagd på sjukhus på grund av högt blodsocker.


I 2001 led en anställd i zunyi-titanindustrin av finfördelat sprickor på grund av en bilolycka. När han skickades till zunyi medicinska högskola för räddning fixade sjukhuset tre små bitar titan ungefär 1. 5 kvadratmillimeter i patientens' s mandible. Nu har 20 år gått och patientens' s mandible kan röra sig fritt. Det är titan som ger patienten hälsa och perfektion. Det är titan som får patienten att känna livets smak.


Det finns många sådana fall. Det har blivit normalt för det medicinska samhället hemma och utomlands att implantera titan i kroppen hos patienter, eftersom det bestäms av de biomekaniska egenskaperna hos titan. Så vad är biofilia av titan? Låt' s börja med en enkel förståelse, bara på detta sätt kan vi få en ny förståelse av metalltitan. Biomaterial är metallmaterial som kan implanteras i mänskliga kroppar (eller djur) för att reparera organ och återställa deras funktioner. Bimetallmaterial kan göras till tänder, ben och annan stödjande hård vävnad, vissa kan göras till hjärtventiler, meninges, bukhinnor och annan mjukvävnad. Metallmaterialet som implanteras i kroppen används för att blötlägga vätskor som blod, lymf och smörjmedel i lederna. Titan har hög korrosionsbeständighet och stabilitet. Det är en metall som inte har någon inverkan på mänskliga växtnerver och smak. Det kallas" biofilmetall" ;. Därför har titan en unik användning inom medicinen. Vid benskador används titanplattor och skruvar för att fixa den. Om några månader kommer benet att växa på titanplattorna och skruvtrådarna. Ny muskel kommer att förpackas i titanplattorna. Det är nu möjligt att ersätta mänskliga ben med konstgjorda ben av titan.


Utövandet av medicinskt titan har visat att titan är en biofilmetall och en hälsosam metall. Med den breda tillämpningen av titan inom det medicinska området, är hälsans egenskaper hos titan inte bara de mest förstås av änglar i vitt, utan också vi vanliga människor kommer gradvis att förstå hälsan hos titan och njuta av det hälsosamma livet av titan i strävan efter hälsosamt liv.