Svetsa Titan röret för Titan avgaser

En av viktigaste användningen av svetsa Titan röret är Titan avgassystem, Titan som ett idealiskt material för din avgaser främst eftersom mindre vikt, motorprestanda, skryt, mycket korrosionsbeständig, styrka.

så tillverka Titan, en av de processer som det har att gå igenom svetsning,svetsa Titan rör och svetsa Titan rör kräver en direkt elektrod negativa inställningar, så något liknande en transformator eller någon DC-kapabla strömkälla kommer att behövas.

Att ha en strömkälla som har en räckvidd på runt tre till två hundra ampere föredras i flesta av Titan rör svetsuppgifter. Detta erbjuder ett enastående urval att svetsa effektivt metallen.


Att öka penetration, minska mängden värme kommer in och förbättra bågstabilitet, växelriktare med lämpliga pulserande funktioner och frekvenser måste användas.

Har en vatten - eller luft - luftkyld fackla redo för efter svets behandling. Vattenkylda facklor ger ökad komfort och bättre gemensamma tillgänglighet eftersom de är mindre, men de är generellt dyrare. Luftkylda facklor kostar mindre och är lite större i storlek, och de är mer ofta passande för de flesta Titan rör svetsapplikationer.


Innan du börjar svetsning av Titan rör och profiler, glöm inte att rengöra filler metallen och ta bort lite av slutet att exponera ren Titan portion. Tar tid att undersöka brister eller läckage på avskärmning gas apparaten. Kom ihåg att utnyttja högfrekventa arc start.


När svetsningen är klar, titta på färgerna på den färdiga produkten. Den acceptabla färger allt från silver till brunt. Om du ser något grönt, blå, grå och vit, du kommer att behöva gå tillbaka och studera varje steg i processen att hitta där föroreningen började i svetsprocessen. Som bör hjälpa dig att få rätt färger nästa gång du svetsa Titan rör.


Vår Titan svetsa rör min Diameter är 6,35 mm, ordning storlek för Titan avgas röret baserat på den klient requriment, och jag skulle vilja visa dig våra klienten feedback bilder!

Välkommen din förfrågan!