Vilken roll spelar titan i kinesisk-handelskriget

2018-6-15 har den amerikanska regeringen släppt en lista över varor som är föremål för taxor. Det kommer att införa en 25 procent avgift på cirka 50 miljarder dollar av varor som importeras från Kina. cirka 34 miljarder dollar av varor kommer att bli föremål för ytterligare tullåtgärder från 6 juli 2018.

Baoji, som är en koncentrerad stad för titanpartiklar. Vi ringde Baoji Titanium Valley.

Företaget nr 1 är Baotai Group, och det finns mer än 400 relativt titanföretag i Baoji. Titanproduktionen för dessa företag upptar 80% i Kina, cirka 20% i världen.

I Baoji finns det fler företag, de kan bearbeta titanprodukterna som gjutning, smide, bearbetning, etc. All bearbetning av titanpartiklar kan vara färdig i Baoji-staden.

Det finns cirka två industritåg för titanprodukter.

1. Sällsynt metall: titanmalm, titansvamp, titanbens, titanpartikel. Det är tåget för CXMET.

2. Titanmalm, titandioxid.

Massor av titanprodukter är från CXMET, huvudsakligen levererad till kemikalier, sport, metallurgi, saltindustri. Och några av dem användes också inom rymd-, försvar mm

Massor av dem exporterades till hela världen och nu tillsattes titanlegeringspartiklarna. Titanpartiklarna exporterar till USA kommer mer svårighet än tidigare.

Mr Trumps policy kommer att påverka utmatningen direkt, men det är också en bra chans att förbättra våra produkters värde och göra oss till att förbättra vår konkurrenskraft.

Detta är en möjlighet och en utmaning. Herr Trump, var vänlig uppmärksam på våra produkter.Eventuella nyheter, förfrågningar eller frågor om titanpartikel bara email till sunny@cxmet.com