När svetsning ytbehandling av titan byggmaterial, kan du verkligen?

I början av användningen avtitan som byggmaterial, människor anser främst korrosionsbeständighet av titan, inga krav lades fram för dess yta, det vill säga ytan av titan har inte behandlats speciellt. Med förbättring av människors estetiska nivå, högre krav har lagts fram för ytan av titan byggmaterial att vara reflekterande och dekorativa.


För att minska ytan av titan byggmaterial reflekterande, för att förhindra bländande, människor kommer titan material ytbehandling i en fin concavo-konvex form, främst med hjälp av följande ytbehandlingsprocessen:


När du svetsar ytbehandling av titanbyggnadsmaterial, kan du verkligen

titanium material of sale

1. Jämn rullande metod

I den sista processen av titanvalsning behandlas titanytan i en konkav och konvex form av en konkav och konvex ullrulle, så att ytan efter behandling har en känsla av lyster och kan minska reflektionsförmågan.


2. Betningsmetod

Betning är ett av de viktigaste medlen för ytljusande behandling för titan och dess legering byggmaterial. Olika proportioner av salpetersyra och fluorvätesyra används för att lösa upp och vithet ytan av titan.


3. Flera juridiska

Den sammansatta behandlingsprocessen av "efterbehandling rullande + betning" antas för att göra titanytan visar den inneboende metalliska färgen av titan i vitt, som främst används i stora byggnader under de senaste åren.


4. Sandblästringsmetod

Med hjälp av höghastighetssandflödespåverkan på ytan av titan, sandblästringsbehandling, så att den resulterande ytan är extremt fin konkav och konvex, låg glans, en grå ton.


När du svetsar ytbehandling av titanbyggnadsmaterial, kan du verkligen


5. Anodisk oxidation färg

För att ge byggnaden sin underbara färg måste titanets yta anodiseras. Färgkontrollen av denna yta är att göra titanytan visas guld, röd lila, blå lila, gul, lila, cyan, grön, gul och grön enligt spänningsökningen med hjälp av den anodiska oxidationsanordningen, vilket gör hela byggnaden mer attraktiv och kreativ.


För närvarande är tillämpningen av titan i Kinas byggindustri fortfarande i utvecklingsstadiet, men Kina har en lång kustlinje, området kuststäder vida överstiger Japans, och potentialen hos titan i byggandet är enorm.