Vart kommer den globala titanmarknaden att gå 2023?

I april publicerade International Business Market Forecast" den nuvarande situationen för den globalatitanlegeringmarknaden och prognosen för dess utvecklingstrend 2023" ;, som till viss del erkändes internationellt.

image

Enligt rapporten upplever den internationella titanlegeringsmarknaden en stadig tillväxt på grund av fördelarna med titanlegering, inklusive bättre värmebeständighet och förbränningsmotstånd, och det höga beroendet av titan inom flygområdet. Dessutom har rymdtillverkning, havsrengöring, kemiska, medicinska och andra områden också ett stort antal efterfrågan, vilket gör efterfrågan på titanlegering stabil tillväxt.


Enligt Market Research Future (MRFR) har titanlegering en mycket ljus framtid 2023 och kommer sannolikt att visa exponentiell tillväxt. Redan 2017 påpekade MRFR att titanlegeringsmarknaden kommer att vara stabil och vinsten kommer att öka stadigt under perioden 2017 till 2023. Titanvinsten har faktiskt fortsatt att öka mellan 2017 och 2020 och MRFR säger att det finns anledning att tro att titanens framtid 2020-2023 är så ljus. Dessutom tillskrivs MRFR&# 39: s analys de ökande vinsterna till den globala fabriksefterfrågan och strängare krav på föroreningar (titan är också mycket miljövänligt). Till exempel har titanmikromedia rapporterat att den internationella Ocean Association' s ökade svavelutsläppsstandarder har lett till att ett stort antal fabriker antar havsrenare av titan. Dessutom förbättras för närvarande tekniken för titanlegering också, kostnaden för titanlegering minskar gradvis, men styrkan ökar, vilket utan tvekan ökar konkurrensen hos titanlegeringen igen.


Av alla dessa skäl tror MRFR att titanmarknaden kommer att bli mycket ljus och stabilare. Titanlegeringsleverantörer kommer att öka produktionen och fortsätta att utveckla nya produkter och tekniker för att bibehålla sin konkurrenskraft och befästa sin marknadsandel. Detta uppmuntrar också strategiskt och tekniskt samarbete mellan leverantörer. Experter förutspår att det kommer att finnas fler företagsfusioner, förvärv och samarbete mellan 2020 och 2023. I oktober 2019 tillkännagav AMG, en holländsk metalljätte, förvärvet av International Specialty Alloys Inc, en titanleverantör, i USA.


När det gäller situationen med titanlegering i Asien sa MRFR att marknaden för titanlegering och efterfrågan i Kina, Japan och Indien dominerade den asiatiska regionen. Marknaden i Asien är stor och MRFR är mycket optimistisk om utvecklingen av titanlegeringsmarknaden i Asien." Det kommer att vara ett bra tillfälle för Kina, Japan och Indien." MRFR-experter säger.


Den nordamerikanska marknaden är relativt stabil och prognosutvecklingen kommer att vara relativt stabil. Europe' s titanindex kommer sannolikt att sakta ner, vilket experter säger är bra för den europeiska marknaden på lång sikt.