Vem blir vinnaren

FIFA World Cup kom igår. Värd Ryssland vinner Saudiarabien som 5: 0, vilket är första gången med så stor skillnad mellan resultatet. Och allt folk fokuserar på Ryssland.

Det är lång tid för Ryssland att vara under ekonomiska sanktioner, och det verkar som kommer att pågå länge. Våra produkter kunde inte skickas till Ryssland och vi kan inte få några pengar från Ryssland.

Ryssland är starkt på militären men svagt för att försvara ekonomiskt och finansiellt. Under lång tid hade vi samarbetat med Ryssland på titansvamp och petroleum och gas. Titansvampen importerades från Ryssland och sedan smälts de och producerades för att vara många typer av titanprodukter. Gilla titanstång, titanplåt, titantråd och titan smide och titan rördelar. Alla typer av dessa titanprodukter bearbetas och exporteras till hela världen.

Från april 2017 hade Ryssland varit begränsat och mycket av våra titanprodukter kunde inte skickas till Ryssland. Huvudsakligen för det kinesiska företaget kunde inte få pengar från Ryssland.

Efter FIFA World Cup hoppas Putin och Donald Trump kunna skaka hand och göra ett nytt samarbete. Och kan låta våra produkter exporteras till Ryssland smidigt. Och gjorde vår titaninternational handel bra.

Mer information om titanprodukter kommer att vara kontinuerlig uppdatering.

Mer information om material av titan, nickel, volfram, molybden, tantal, niob, zirkonium, vänligen kontakta Sunny Wen sunny@cxmet.com .