Varför Pure Titanium Water Cup är så populär bland avancerade grupper!

I själva verket, jämfört med andra termokoppar, är priset på rena titantermoskoppar verkligen mycket högre, men varför föredrar så många människor att spendera mer pengar för att köpa rena titantermoskoppar? Speciellt för familjer med små barn.

Många föräldrar gillar att bära en termokopp i sina barns skolväska, i hopp om att deras barn kan dricka varmt vatten när som helst. Men är någon termos frisk? Tänk på att du inte använder den här termosen så här ... Annars kan det orsaka cancer!

Jag tror att många människor har använt den här typen av termokopp, vi använder den för att fylla det mest varma vattnet, te eller till och med för att fylla drycker. Men jag måste varna dig. Vissa produkter migrerar överskott av tungmetaller från sura drycker som kolsyrade drycker, saft och fruktjuicer.

image

För några dagar sedan gjorde Jiangsu-provinsens kontor för kvalitetsövervakning fläckkontroll till termokopp, "tungmetall tas bort" den här, produktgruppen som överskrider det inställda gränsvärdet är inte lite, oroa dig! Vågar du använda den när säkerheten inte garanteras?

Rostfritt stål vakuumkopp juice släpper tungmetall!

I livet kan många förutom att använda en termokopp för att packa vatten, men också packa juice, fruktte, fruktpulverinfusion, kolsyrade drycker och andra sura drycker. Men kvalitetskontrollpersonalen, eftersom huvudmaterialet i rostfritt stål termokopp är rostfritt stål, och rostfritt stål smältpunkt är högre, kommer inte att släppas på grund av hög temperatur. Men rostfritt stål är mest rädd för stark syra, om en lång tid att ladda en stark syra dryck, kan det sannolikt orsaka skador på dess foder.

Rostfritt stål isoleringsskål inre urinblåsan, kommer att orsaka krom, nickel, manganelement i rostfritt stål accelererad migration, och är mycket troligt att migrera mer tungmetaller på kort tid. Och migrationen är ofta osynlig för blotta ögat och utgör hälsorisker för användarna.

Krom: potentiellt skada hud, luftvägar och matsmältningssystem, särskilt långvarigt sexvärt kromförgiftning kan orsaka skador på hud och nässlemhinnor, och i allvarliga fall lungcancer och hudcancer.

Nickel: 20% av befolkningen är allergisk mot nickel. Nickel påverkar också kardiovaskulär funktion, sköldkörtelfunktion och så vidare.

Mangan: långvarig överdriven konsumtion kommer att påverka nervsystemets funktion, vilket resulterar i minnesförlust, tröghet, mental obehag och andra fenomen.

image

Rostfritt stål termos kopp med kinesisk medicin effekt!

Vissa människor gillar också att dricka traditionell kinesisk medicin i en termokopp, bekväm att bära och dricka. Ett stort antal sura ämnen löses emellertid i den stekt kinesiska medicinen, vilket är lätt att reagera med de kemiska ämnena som finns i innerväggen i termoskoppen, och löses upp i avkoket, vilket kommer att ha negativa effekter på människokroppen .

Ren titan termos kopp behöver inte oroa sig för den här punkten, det är starka syra- och alkalibeständighetsegenskaper, kontakt med kinesisk medicin, men kommer inte att ge någon kemisk reaktion, kan uppnå kinesisk medicin säkerhet, bekvämt att bära.

image

Ren titan vakuumkopp

Titan, känd som den biologiska metallen, allmänt används i medicintekniska apparater, implanterbart, icke-giftigt element, är den världs erkända hälsan hos växtnerven och smaknerven har ingen effekt, motståndskraft mot surt alkali, oavsett om det är kaffe, fruktjuice, fruktte, fruktpulver, granulat, kolsyrade drycker, mjölk kan lätt hålla, ingen utfällning av tungmetaller, bekväm och hälsosam.

image

Hälsovärdet tio tusen guld, speciellt för barnfamiljer, uppmärksamma hälsan, ren titan termos kopp, låt dig följa ditt hjärta, vill dricka vad du ska installera vad, utan några begränsningar, även människor som är allergiska mot metall kan känna sig lugna att använda ren titankopp.

Har högre krav på livet, goda saker, en kopp, en livstid.