Xi Jinping gratulerar kinesiska bönder för första skördefestivalen

BEIJING - President Xi Jinping har gratulerat kinesiska bönder till sin första skördefestival.

Xi Jinping, generalsekreterare för Kinas kommunistiska partiets centralkommitté (CPC) och ordförande för Central Military Commission, skickade hälsningar och goda önskningar till landets bönder på uppdrag av CPC Central Committee före festivalen, som faller den 23 september, höstens ekvivalent i år.

CPC: s centralkommittés beslut att skapa den kinesiska böndernas skördefestival visar vidare att arbete relaterat till jordbruk, landsbygdsområden och jordbrukare är en högsta prioritet och har en grundläggande ställning, noterade Xi och kallade festivalen "en händelse med djupgående och långtgående inflytande. "

"Kina är ett stort jordbruksland. Prioritering på jordbruket är grunden och nödvändig för landets regelverk och människors säkerhet", sa Xi.

Kinesiska bönder har gjort stora bidrag under hela landet, säger han och noterar att historiska prestationer och reformer har gjorts inom jordbruks- och landsbygdsutveckling under de senaste fyra decennierna av landsbygdsreformen.

Xi Jinping uppmanade landets bönder och alla samhällssektorer att kraftfullt delta i de festliga händelserna och skapa en bra miljö för utvecklingen av jordbruk och landsbygdsområden samt välbefinnande för bönder.

Han uppmanade också att stimulera jordbrukarnas entusiasm, initiativ och kreativitet för att fullt ut genomföra strategin för landsbygdens vitalisering, vinna den hårda kampen mot fattigdom och påskynda moderniseringen av jordbruket och landsbygden.

Och för att skydda miljön, började norra Kina i år miljöinspektion i år från augusti. Fabrikspartiet hade blivit stoppat för godkännande och installerat miljöskyddsåtgärderna.

CXMET har allt certifikat och kvalificerad utrustning, så min fabrik har ingen stopp och bearbetning som tidigare. Om du har några behov på titan e-posten soligt snälla. sunny@cxmet.comCXMET kan leverera titan smide, som titan ring, titan block, titan mål, titan

fläns etc. Välkomna dina vänliga inquries och order.