Högpresterande nickellegeringstråd

Högpresterande nickellegeringstråd
chatta nu
Produktinformation

Högpresterande nickellegeringstrådär en typ av metalltråd, med god mekanisk hållfasthet, korrosionsbeständighet och hög värmebeständighet, lämplig för tillverkning av vakuumkomponenter, elektroniska instrumentkomponenter, kemisk produktion av starkt alkalifilter.


Foton förHögpresterande nickellegeringstråd

Nickel wiresNickel wire


Funktion för High Performance Nickel Alloy Wire

Nära till kolstål, och dess motståndskraft mot alkalisk korrosion är bara det andra som silver bland metallmaterial. Gör den mycket motståndskraftig mot korrosion. Används på elektriskt belysningsmaterial mer, beläggningsfilm, har ytkvalitet hög, bearbetningsprestanda är bra, används vid att göra jobbet att vänta som anod, distans, elektrodkonsol, kan också göras i glödlampa ledning ledning, hade mycket viktigt effekt i klor-alkaliindustrin dessutom. Material av elektrisk kvalitet har olika komponenter på grund av användningen av olika legeringsförhållanden. Dessutom krävs att elektrodmaterialen har en låg resistivitet för att inte orsaka överhettning av elektroden, en hög temperaturhållfasthet för att minska materialets slitage och en mer viskös smältförångning under bågsverkan för att förbättra livslängden och andra egenskaper .
Hot Tags: High Performance Nickel Alloy Wire, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, företag, lager, grossist, produkter
Förfrågning

Du kanske också gillar