Tantal
Tantal
chatta nu
Produktinformation

CXMETär en av de bästa Kina tantal tillverkare och leverantörer, och vi är också ett professionellt företag med produktiv och effektiv fabrik. Välkommen till grossistprodukter från oss, vi har tantal tråd, tantal tube, tantal ark, tantal bar, tantal disk i lager för dig.

tantal bar, tantal ark, tantal tråd, tantal tube är en av de eldfasta metallen. Dess har mycket goda egenskaper av korrosionsmotstånd. tantal bar, också har god elektrisk ledningsförmåga och bearbetas lätt i rumstemperaturen. De mest tillämpningen av tantal bar, tantal ark, tantal tråd, tantal tube är elektroindustrin som kondensatorer och etc. Vi levererar varierande produkter, såsom stång, plåt, folie som är gjord av tantal och Ta-W legering.

Produktspecifikationen enligt följande:Objekttantal bar, tantal ark, tantal tråd, tantal tube


StandardASTM B708, ASTMB365, JISH4708


GradeRO5255, RO5252, RO5240


VillkorR/M


SpecifikationAnpassad specifikation och form accepteras.


YtaLjusa polering och maskinbearbetade ytan


BearbetningVarm smide, linjär skärning, Vattenstrålen skär


Produkter foton:Tantal ansökan:

Sällsynt metall tantal har bra effekt styrka och seghet, duktilitet, värmeledningsförmåga, kalla-pressning egendom, värmebeständighet och utmärkta kemiska stability.it används främst till manfuacture tantal kondensatorer, delar hög temperatur ugn, halvledare, Sputtring mål och relativa enheter anad är också allmänt tillämpas på electornics, metallurgi, kemiska, apotek, flyg och andra fält.

Förfrågning