Titananod för elektrodialys
Titananod för elektrodialys
chatta nu
Produktinformation

Grundläggande information


CXMET (Baoji Chuangxin Metal Materials Co, Ltd och Shaanxi CXMET Technology Co., Ltd.) hade bearbetat och customzied titananod för klordioxidprodukter många år.

CXMET är titananod för klordioxidfabrik och vi har massor av titananodlager. I många år, grossist titan anod för klordioxid som ritning, OEM som ritningar, foton eller prov.


En av huvudsakligen titananodanvändning är för vattenbehandling. Som inkluderar tre depatment.

1. Titananod för klordioxid genom elektrolys

2. Titananod för elektrodialys

3. Titananod för avlägsnande av kalcium och magnesium från industriellt avloppsvattenTitananod för elektrodialys


Substratmaterial: Ren titanplatta, ren titan mesh

Standard: ASTM B265

Beläggning: Syreutveckling, Klorutveckling

Användning: Industriell fodervattenbehandling, materialkoncentration, rening, separation och andra fysikaliska och kemiska processer, avloppsvatten, spillvätskebehandling och återvinning av ädla metaller etc.

Dimension: Enligt kundens ritningar, huvudsakligen som titanplåt eller titanmask


CXMET - titananod för klordioxidleverantör välkomnar er några typer av förfrågningar. CXMET som professionell titananodstillverkare kan leverera design, halvfabrikat och färdiga produkter som användarens krav.

CXMET är en av de bästa Kina titananod för elektrodialys tillverkare och leverantörer, och vi är också ett professionellt företag med produktiv och effektiv fabrik. Välkommen till grossistprodukter från oss, vi har titananod för elektrodialys på lager för dig.
Förfrågning