Titananod för vattenbehandlingsapplikation
Titananod för vattenbehandlingsapplikation
chatta nu
Produktinformation

Introduktion

Baoji Chuangxin Metal Materials Co., Ltd. grundades 2005 och gör internationell handel från 2008. När företagskapaciteten förbättras ökade exportmängden snabbt och endast ett företag kan inte uppfylla våra krav. Sedan vårt nya företag - Shaanxi CXMET Technology Co, Ltd grundades från 2016, vilket företag huvudsakligen gör den internationella handeln.

Dessa två företag är alla servicer för CXMETs kunder.


Grundläggande information


Min fabrik har stora kvantiteter titanbearbetning att bearbeta och typer av titanprodukter som kundernas krav. Våra titananodsprodukter och titankatodskyddsmedel behandlas för olika områden.

Kina titananod för vattenbehandlingsleverantörer belagd alltid som Ru + Ir-legering, och de borstades och sintrades. Titananod för vattenbehandlingsprodukter som huvudsakligen används som natriumhypokloritgenerator. De användes alltid för desinfektion av poolen. Rederiet byggar titananod för vattenbehandlingslager och grossist titananod för vattenreningsprodukter.

Ansökan:


Kraftvattenanläggning för att förhindra förorening av koldvatten, storskalig ballastvattenbehandling; Liten natriumhypokloritgenerator; Hushållsavloppsrening mm


Dimension : Enligt kundens ritningar


Funktioner:


Livslängd : Strömtäthet <1 000-1500a="" m2,="" livstid="" når="" 5="">

Klorutvecklingspotential : ≤1.12V (testbetingelseshänvisning HG / T2471-2001)


polarisationsförmåga: 40mV ( testförhållande referens HG / T2471-2001 )

Substratmaterial: Ren Titan Standard: ASTMB265 GR1

Beläggning: Blandad Rutheniumoxid och Iridiumoxid.


CXMET är en av de bästa Kina Titanium Anode for Water Treatment Application tillverkare och leverantörer, och vi är också ett professionellt företag med produktiv och effektiv fabrik. Välkommen till grossistprodukter från oss, vi har titananod för vattenbehandlingsapplikation på lager för dig.
Förfrågning