Titanium koncentriska Excentrisk Reducer
Titanium koncentriska Excentrisk Reducer
chatta nu
Produktinformation

Titanium reducer inkluderar Titan koncentriska reducer, Titan excentrisk reducer.

Produktbeskrivning

Titanium rördelar används främst för materialflöde (syra, alkali, salt korrosion medium flytande) mellan utrustningar i kemiska anläggningen, för att ansluta Titan utrustning rören. Det finns två typer av tillverkningsprocessen av Titan rördelar. DN140 ovan Titan beslag är huvudsakligen prduced av extrudering formning och svetsning teknik av Titan blad, under DN140 Titan beslag huvudsakligen produceras med sömlösa rör extrudering gjutningsprocessen. I addtion till den standard szie för Titan rördelar producerar vi också icke-standardiserade Titan beslag enligt kundens ritningar.

Våra hög precision mögel garanteras precisionen i extruderingsprocessen och våra arbetare håller svetsning certifikat av tryckkärl som garanterar kvaliteten på svetsning höll en hög nivå.


 Bilder förTitanium reducer

titanium reducer (1).jpg

titanium reducer.jpg

Ansökan

Ofta används i kemisk, petroleum, metallurgi, lätt industri, kraftproduktion, vatten avsaltning, medicinsk apparat och instrument, alkali, salt, eletroplating, koks, kemiska gödningsmedel, etc.CXMET är en av de bästa Kina Titan koncentriska excentrisk reducer tillverkare och leverantörer, och vi är också ett professionellt företag med produktiv och effektiv fabrik. Välkommen till grossistprodukter från oss, vi har Titan koncentriska excentrisk reducer i lager för dig.
Förfrågning