Titanelektrod för elektroplätering
Titanelektrod för elektroplätering
chatta nu
Produktinformation

Titanelektrod för elektroplätering

    Titanelektroden för elektroplätering spelar en mycket viktig roll i titananodprodukterna. CXMET alltid grossist titanelektroden för elektroplätering, de kan levereras som titanplåt och titan maskintyp. Massor av titanelektroder för elektroplätering lagrad, så att denna typ av produkter kan levereras som en kortare tid.


Grundläggande information


1. Stål med galvaniserad / tennanod

Elektro-galvaniserad platta: Galvaniserat ark har bra korrosionsbeständighet, bearbetning, svetsbarhet och målningsförmåga, främst inom bil, hushållsapparater, lätt industri och andra industrier   etc.

Elektro-tennplatta: Elektropläterad tennplatta används huvudsakligen inom förpackningsindustrin. Den har utmärkt korrosionsbeständighet, vackert utseende, hög hållfasthet, ljuskvalitet och bra formbarhet


2. Allmänt Metal Electroplate

Applikation: Kopparplätering; Dekorativ plätering (trivalent förkromning, smycken, glasögon, hushållsplätering) olika tillämpningsområden för hängande plätering, rullande pläteringsteknik; Elektrokasting (dentalprodukter, kontaktbussning, kontaktnålar, etc.); Hårdförkromning, specialplätering, elektroforetisk beläggning, tenn, kopparplätering etc.


3. Platinplätering titananod


Användning: Havsvatten, kaliumcyanid + citronsyra, horisontell plätering, pulsplätering, katodskydd, syra och alkaliska.

Funktioner: Platinskiktet är starkt kombinerat med titanbasen. Den har stabil prestanda, hög ström och låg spänning. Den används för ädelmetaller.

Skick: Strömdensitet 8000A / m 2

Beläggning:   platina

Temperatur: <80 °="">

beläggning tjocklek: 0,2-15μm


Titanelektrod för elektropläteringsprisning som kostnaden för titansvamp, bearbetningsteknik och kostnaden för kostnadsberäkning av material.

Välkommen något av råd om titananodprodukter.

CXMET är en av de bästa Kina-titanelektroderna för elektroplatingstillverkare och leverantörer, och vi är också ett professionellt företag med produktiv och effektiv fabrik. Välkommen till grossistprodukter från oss, vi har titanelektroder för elektroplätering på lager för dig.
Förfrågning