Titanium Pipe Fittings Grade 2

Titanium Pipe Fittings Grade  2
chatta nu
Produktinformation

Jämförelse av produktionsteknologi för 0010010 nbsp; Titanium Pipe Fittings Grade 2

Kina började på 70 s i den civila industrin som används i den kemiska industrisystemet av titan, titan som ett korrosionsbeständigt strukturmaterial för användning i den kemiska anläggningen, har fastställt status och som det ideala materialet i kemisk rör för överföring av frätande media beror livslängden på rörledningen på rördelar, titanrör om att få uppmärksamhet från teknik och teknisk personal, särskilt standardisering av titanrörmontering är viktigare.


Arbetsvillkor för titanrörbeslag

Först och främst analyserar vi arbetssituationen för titanrör, titanrörets huvudtransport är frätande medium allvarlig fara, när med korrosivt medium medium genom titanrörbeslag, medium med visst tryck, och olika rörbeslag varje del av lagringstrycket, i de mest använda tre typer av rördelar (armbåge, tee, reducerare) för analys.


Foton av 0010010 nbsp; titanrörbeslag

titanium tube fitting of Chinatitanium tube fitting


Armbåge: 0010010 nbsp; armbåge är en av de viktiga 0010010 nbsp; Titanium Pipe Fittings Grade 2 0010010 nbsp; för olika rörsystem. Det används inte bara för att ändra riktningen på medelflödet, utan också för att förbättra rörledningen. När mediet passerar genom armbågen går mediet med trycket rakt till baksidan av armbågen, och mediet flyter längs ryggen till utloppet. Således utsätts armbågens baksida för större tryck och allvarlig erosionskorrosion, vilket indikerar att ryggen har mer belastning än någon annan del.


Tee: 0010010 nbsp; arbetsvillkoren för tee liknar cylinderns armbåge, och skärningspunkten mellan grenvägen och den raka vägen genom tee koncentreras. För närvarande är lagringstrycket och erosionskorrosion större än andra delar. Huvudrörledningens flödesstatus för filialens rörledning.


Minska röret: 0010010 nbsp; arbetsvillkoren för att reducera röret. När mediet passerar genom reduktionsröret flyter mediet vanligtvis från den stora änden till den lilla änden. På grund av den gradvisa reduktionen av sektionsområdet trycksätts kupan på det reducerande röret.


Ovanstående analys visar att 0010010 nbsp; titanrörmontering 0010010 nbsp; är en extremt viktig del av titanröret, vilket direkt påverkar titanrörets livslängd.


Hot Tags: Titanium Pipe Fittings Grade 2, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, företag, lager, grossist, produkter
Förfrågning

You Might Also Like